Tρολάρισμα για τη διάλυση του ΑΟΞ στο Abaluben: «Ποια Ελισάβετ; Σήμερα κηδεύεται η βασίλισσα της Θράκης»

Θύμα τρολαρίσματος από το Abaluben πέφτει ο ΑΟΞ μετά την αποχώρηση από την Super League 2 και την επικείμενη διάλυση του συλλόγου.

Το Abaluben είναι η ποδοσφαιρική σελίδα του σατιρικού και γνωστού σε όλους σάιτ Luben, συγκρίνοντας τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ με τη διάλυση της… «βασίλισσας της Θράκης», γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ποια Ελισάβετ; Σήμερα κηδεύεται η βασίλισσα της Θράκης».

Ενώ συνεχίζει με τίτλο: «Από τον Πελέ στα τάρταρα η Ξάνθη, αποσύρθηκε από την SuperLeague 2 και παίζει τοπικό».

Αναλυτικά, όλόκληρο το δημοσίευμα του Abaluben όπως αναρτήθηκε: «Ιστορική μέρα η σημερινή για την Ξάνθη, ιστορική δυστυχώς για τους Θρακιώτες με την κακή την έννοια…Η Ξάνθη, μία ομάδα που πρωταγωνίστησε για αρκετά χρόνια στα μεγάλα σαλόνια και έφερε στην Ελλάδα τεράστια ευρωπαϊκά ονόματα όπως ο Ρατζίνσκι και ο Έμερσον, έγινε έρμαιο των οικονομικών της προβλημάτων και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια παραμονής στην SuperLeague 2.

Η ΠΑΕ έστειλε στην διοργανώτρια αρχή έγγραφο που αναφέρει πως δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα η οποία με την σειρά της το έστειλε στην ΕΠΟ.  Πλέον η Ηλιούπολη είναι η πρώτη επιλαχούσα, θα της σταλεί πρόσκληση συμμετοχής και μένει να δούμε αν θα την αποδεχτεί. Αξίζει να αναφέρουμε πως αν τελικά η Ηλιούπολη δεχθεί την πρόσκληση θα αγωνιστεί στον Βόρειο Όμιλο, καθώς δεν προβλέπεται να υπάρξει και νέα κλήρωση και διαχωρισμός ομίλων.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο δε, πως σήμερα εκτός από την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, στην δική μας χώρα πνέει τα λοίσθια κι η Βασίλισσα της Θράκης. Και αν για τον θάνατο της Βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας έριξε ένα δάκρυ ο Ντέιβιντ ο Μπέκαμ, εμείς έχουμε ολόκληρο Πελέ να θρηνήσει για το καμάρι της Βόρειας Ελλάδας.

Αλλά…αυτή είναι η Ξάνθη μας!».