Κύπελλο Ελλάδος: Κατέθεσε έφεση η Αλεξανδρούπολη για τον αγώνα με τον Πανθρακικό – Αισιοδοξεί να κερδίσει σε β’ βαθμό

Κατέθεσε τελικά έφεση στην απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ η Αλεξανδρούπολη για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο αγώνας διεξήχθη στις 31 Αυγούστου, η ομάδα της Κομοτηνής επικράτησε με 1-0 αλλά το γκολ πέτυχε ο Χρήστος Βάσκος που κουβαλούσε τιμωρία από κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί στο τελευταίο περσινό παιχνίδι των μπαράζ ανόδου με την Προσοτσάνη.

Η Αλεξανδρούπολη κατέθεσε ένσταση, αλλά αυτή απορρίφθηκε επειδή όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS την κατέθεσε μόνο ηλεκτρονικά και όχι με έγγραφο που να έφτασε με συστημένη επιστολή ή δικαστικό επιμελητή και να πήρε αριθμό πρωτοκόλλου.

Στην Αλεξανδρούπολη υποστηρίζουν ότι υπάρχει νομολογία που γίνονται δεκτές οι ενστάσεις μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο, σε μια εποχή που η τεχνολογία έχει προχωρήσει. Σε κάθε περίπτωση κατέθεσε έφεση και μάλιστα πήγε προσωπικά ο ίδιος ο Παναγιώτης Λογαράς στα γραφεία της ΕΠΟ να την καταθέσει.

Αυτό σημαίνει ότι η εκκρεμοδικεία για την υπόθεση συνεχίζεται. Πλέον την υπόθεση θα αναλάβει να συζητήσει από την αρχή η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με τριμελή σύνθεση, η οποία δεν θα απαρτίζεται από πρωτοδίκες δικαστές αλλά μόνον από εφέτες. Αυτή η απόφαση θα είναι και η τελεσίδικη, καθώς μετά θα μπορει να ανατραπεί μόνο με (πανάκριβη για τα δεδομένα ερασιτεχνικών ομάδων) προσφυγή στο CAS.