Αποκάλυψη ThrakiSportS: Δεν δηλώθηκε ποτέ η ΠΑΕ Ξάνθη στο Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου!!!

Το μεσημέρι της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την Γ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και σε αυτήν θα υπάρχει μόλις μια θρακιώτικη παρουσία, αυτή του Πανθρακικού (ή της Αλεξανδρούπολης αν δικαιωθεί στην Εφέσεων).

Σε αυτήν την φάση μπαίνουν οι ομάδες της SL2 αλλά όπως γίνεται αντιληπτό, ανάμεσα σε αυτές ΔΕΝ θα είναι η ΠΑΕ Ξάνθη. Ωστόσο αυτή η μη συμμετοχή δεν θα οφείλεται στο έγγραφο που έστειλε το μεσημέρι της Δευτέρας η ΠΑΕ Ξάνθη στην Super League 2 δηλώνοντας παραίτηση από τη συμμετοχή στο προσεχές πρωτάθλημα.

Οπως πληροφορείται από έγκυρες πηγές το ThrakiSportS, σε αντίθεση με τις περί του αντιθέτου διαρροές που υπήρχαν, η ΠΑΕ Ξάνθη ουδέποτε δηλώθηκε στο Κύπελλο Ελλάδος. Συνεπώς, ακόμα και αν δεν στελνόταν το έγγραφο στην SL2, η ομάδα που το 2015 αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου ΔΕΝ θα συμμετείχε στη φετινή διοργάνωση.

Το επαναλαμβάνουμε για να το συνειδητοποιήσουν όλοι οι Ξανθιώτες, όλοι οι Θρακιώτες, όλοι οι φίλαθλοι που κοιμόντουσαν επί εβδομάδες τον ύπνο του δικαίου: η διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη ΔΕΝ δήλωσε ποτέ την ομάδα στο Κύπελλο Ελλάδος.

Αλλά επί τόσον καιρό που η ομάδα ήταν ΕΚΤΟΣ Κυπέλλου Ελλάδος, οι όποιοι ιθύνοντες του ΑΟΞ, ντόπιοι και ξένοι, το έκρυβαν. Και άφηναν να διαρρεύσει το ακριβώς αντίθετο, ότι δηλαδή είχαν δοθεί 4.000 ευρώ για το παράβολο και η ομάδα θα συμμετείχε κανονικά…