Super League: Σοκ στο 90’+13′ για Λουτσέσκου και γκέλα του ΠΑΟΚ μέσα στον ΟΦΗ

Στο 1-1 έμεινε ο ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ στο ηράκλειο της Κρήτης για την 5η αγωνιστική της Super League, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν το ματς με γκολ-μπαζερ μπίτερ κλέβοντας τη νίκη από τον «δικέφαλο».

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που το έκαναν πρώτοι, αλλά δύο φορές ο Κοτάρσκι σταμάτησε τις προσπάθειες των Γκερέρο και Ντίκο στο 3′ και 7′, προσπάθειες που ξεκίνησαν από λάθη της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Πριν φτάσουμε στο πρώτο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 8′, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Βιεϊρίνια βρήκε εξαιρετικά τον Νάρεϊ, αυτός κατέβασε μαεστρικά την μπάλα και πριν σκάσει στο χορτάρι έκανε τον κεραυνό στέλνοντάς την στα δίχτυα του Στίβενς για το 0-1. Αρχικά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ και με το VAR μέτρησε κανονικά.

Στο 32′ ήταν σειρά των φιλοξενούμενων με τον Αουγκούστο να κάνει το σουτ και τον Στίβενς να διώχνει με τα πόδια και φτάσαμε στο 36′ και 37′ όταν Ντιουσέ και Ολιβέιρα δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από εξαιρετικές θέσεις με σουτ και κεφαλιά αντίστοιχα και έτσι το 0-1 έμεινε ως το τέλος.

Στο 60′ και αφού η ατμόσφαιρα ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να διεξαχθεί παιχνίδι, ο Σιδηρόπουλος το διέκοψε για 7 λεπτά. Μέχρι τότε είχαμε δει μια μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Κουλιεράκη και ένα σουτ του Νάρεϊ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ.

Με το που άρχισε και πάλι το ματς δεν είδαμε κάτι φοβερό με τον Σιδηρόπουλο να δίνει 11 λεπτά καθυστερήσεις με τον ΟΦΗ να φτάνει στο 99 μια ανάσα από το 1-1, αλλά ο Ντίκο είδε τον Τσαούση να διώχνει πάνω στην γραμμή. Έτσι φτάσαμε στο τελευταίο λεπτό με τον ΟΦΗ να κερδίζει κόρνερ στο οποίο ανέβηκε και ο Στίβενς.

Στην εκτέλεση του κόρνερ πιο ψηλά από όλους πήδηξε ο Διαμαντής και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Κοτάρσκι διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 μέσα σε αποθέωση.