Πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης! Υπογράφει άμεσα στους «ερυθρόλευκους»

Πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό είναι ο μέχρι πέρυσι τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και άλλοτε του Πανθρακικού, Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των Πειραιωτών, από Δευτέρα πρόκειται να ανακοινώσει τον Παϊτίμ Κασάμι, καθώς με τον Ελβετό διεθνή μέσο υπάρχει προφορική συμφωνία για την επιστροφή του.

Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του στον Πειραιά, καθώς είχε αγωνιστεί για μια διετία στους ερυθρόλευκους στο παρελθόν (2014/16), ενώ παραχωρήθηκε με δανεισμό στη Νότιγχαμ Φόρεστ για έναν χρόνο. Με τους Πειραιώτες έχει καταγράψει 66 συμμετοχές, πέτυχε εννέα γκολ και μοίρασε εννέα ασίστ.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ενισχύεται και στη θέση του τερματοφύλακα. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι κοντά στο να κλείσει μέσα στην εβδομάδα.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνιζόταν από το 2017 και είχε 179 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσει.

Έχει υπερασπιστεί επίσης την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα (27 παιχνίδια), του Πανθρακικού (18 παιχνίδια), ενώ έχει και μία συμμετοχή με τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Ο Πασχαλάκης ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ από το 2003 έως το 2005 ήταν σε αυτές του Ολυμπιακού. Δεν θα είναι έτσι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στους ερυθρόλευκους, αν τελικά πραγματοποιηθεί το deal.