Γ’ Εθνική: Δοκιμάζεται στην Δόξα Δράμας ο Τανζού! Έπαιξε κόντρα στον Αετό Οφρυνίου και δημιούργησε τον γκολ των Μαυραετών

Με τον Βραζιλιάνο Ρικάρντο Πιρές να κάνει ντεμπούτο, παίζοντας όλο το 90λεπτο, η Δόξα Δράμας αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 σε εντός έδρας φιλικό με τον Αετό Ορφανίου της ΕΠΣ Καβάλας. 

Στο 73′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 με τον Παλληκαρά, ενώ στο 75′ ήρθε το 1-1 με δράστη τον 17χρονο Παύλο Χατζηδημητρίου, που ήταν από τα κέρδη του τεστ, σκοράροντας με κεφαλιά (στο 83′ ζήτησε ακόμα ένα γκολ του νεαρού, αλλά υπήρχε υπόδειξη οτι η μπάλα δε πέρασε τη γραμμή). 

Δοκάρι για την ομάδα του Ξανθιώτη κοουτς της Δόξας Κυριάκου Κετσιεμενίδη είχε στο 48′ ο Πιρές, αλλά η είδηση που αποκαλύπτει το soccerpractor είναι ότι στο φιλικό έπαιξε και ο Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού που απασχολεί τους “Μαυραετούς” και θα αποκτηθεί, αν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό. 

Ο 24χρονος εξτρέμ, με θητεία σε Ορφέα Ξάνθης και εσχάτως στον ΑΟ Ξάνθη, ήταν μάλιστα ο δημιουργός του 1-1 με την ασίστ που έβγαλε, ενώ αγωνίστηκε αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος.