ΕΠΣ Θράκης: Βροντερό «παρών» από τον κόσμο του Ιάσμου στο φιλικό με τα Παγούρια! Διψούν για μπάλα οι φίλαθλοι της περιοχής

Ένα ακόμα ανεπίσημο φιλικό χωρίς διαιτητές, περισσσότερο προπονητικού χαρακτήρα, έδωσε στον Ίασμο ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος που μπροστά σε αρκετό κόσμο ηττήθηκε από την δυνατή Αναγέννηση Παγουρίων με 0-1, ομάδα μιαε κατηγορίας παραπάνω.

Στον πάγκο του Ιάσμου έκατσε ο Βλάσης Καζάκης, με τον γκολ της να αναμέτρησης όπως μας ενημερώνει το Περισκόπιο από όπου και η φώτο να το πετυχαίνει στο 75ο λεπτο ο έμπειρος Αλέκος Ταβασίδης με πλασέ από μπαλιά του Παπαγεωργίου.

Στο 17′ η γηπεδούχος ομάδα είχε δοκάρι σε σουτ του Μουτούς Οζέν από σέντρα Αμέτ Οζάν. Την περασμένη εβδομάδα ο Μέγα Αλέξανδρος είχε επικρατήσει με 3-2 του Πολυάνθου δείχνοντας πως θα πρωταγωνιστησει στην Β’ Κατηγορία με ένα κράμα παλιών και νέων παιχτών.

Πολύ καλά στοιχεία έδειξε και η ομάδα της Αναγέννησης Παγουρίων του Γιώργου Μυστρίδη που έδειξε κόντρα στην πρώην ομάδα του ως παίκτης πως και φέτος θα είναι στην εξάδα του πρωταθλήματος.

Τις εντυπώσεις ωστόσο έκλεψε ο κόσμος της περιοχής του Ιάσμου και του Μέγα Αλέξανδρου που δείχνει πως διψά για ποδόσφαιρο, αφού είχε πάρα πολύ κόσμο για ένα ανεπίσημο ματς προπονητικού χαρακτήρα.