Ερχονται οι… Pink Floyd και ο κιθαρίστας των Doors στο Σουφλί για τον αρραβώνα της θρακιώτισσας ηθοποιού Δέσποινας Μοίρου

Η ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου αποκάλυψε πως σκοπεύει να αρραβωνιαστεί στο Σουφλί και από το ευχάριστο γεγονός δεν θα λείπουν οι… Pink Floyd.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο αρραβώνας της με τον Σκοτ Πέιτζ θα πραγματοποιηθεί στο Σουφλί. «Ο αρραβώνας μου θα γίνει στο Σουφλί, θα έρθουν και οι Pink Floyd», δήλωσε.

Μάλιστα, η ηθοποιός ανέφερε πως κουμπάρος της θα είναι ο κιθαρίστας των «Doors», Ρόμπι Κρίγκερ.

Η Ελληνίδα ηθοποιός και stand up comedian, η οποία τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στις ΗΠΑ, γνωρίστηκε με τον μουσικό μέλος του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Pink Floyd πριν από περίπου πέντε χρόνια.

Μάλιστα πριν από μήνες είχε αποκαλύψει πώς έγινε η πρόταση γάμου. «Από την ώρα που δέχθηκα το μαύρο διαμαντένιο δαχτυλίδι του, το οποίο ονόμασε “eternal beloved”, που σημαίνει “αιώνια αγαπημένη”, είναι σαν γάμος για εμένα.

Μου ψιθύρισε: “Σου κάνω πρόταση με αυτό το μαύρο, σπάνιο στον κόσμο διαμάντι, μιας και πιο σπάνια είσαι εσύ! Είσαι σαν ξωτικό, σαν αερικό από άλλο πλανήτη!”. Ετσι είπα το “ναι” αμέσως.

Και τσίγκος να ήταν το δαχτυλίδι, ναι θα του έλεγα. Με εντυπωσίασε ο τίτλος που έδωσε στο δαχτυλίδι. Ενιωσα ότι βρήκα την αδελφή ψυχή μου! Τέλος! Και κάπως έτσι, ξαφνικά, θα ακούσετε ότι παντρεύομαι μια μέρα! Μου αρέσουν οι εκπλήξεις!», είπε συμπληρώνοντας πως στο παρελθόν πάθαινε αλλεργία στην ιδέα του γάμου.