Β’ Εθνική: Ενίσχυση από τη Θεσσαλονίκη ο Λεύκιππος Ξάνθης

Την απόκτηση του 19χρονου σούτιγνκ γκαρντ Ιωάννη Βερζαμάνη ανακοίνωσε ο Λεύκιππος Ξάνθης πριν τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος και ΕΚΑΣΑΜΑΘ με Ακαδημία ΔΕΚΑ και Δημοκρίτειο Κομοτηνής.

H ανακοίνωση, αναφέρει: «Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου Ιωάννη Βερζαμάνη που συμφώνησε να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στη φετινή προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας αλλά και στις διοργανώσεις του Κυπέλλου (ΕΟΚ και ΕΚΑΣΑΜΑΘ).

Ο νέος παίχτης του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ αγωνίζεται στη θέση του shooting guard έχει ύψος 1.87 και την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πρωτέα Κορδελίου. Τα τελευταία 3 χρόνια (2019 έως 2022) αγωνιζόταν στον Δημόκριτο Αμπελοκήπων.

Δηλώσεις

« Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα να αγωνιστώ με τη φανέλα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και να είμαι μέλος της προσπάθειας που θα γίνει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο και όλοι μας απολαμβάνουμε τις στιγμές που είμαστε στο γήπεδο. Σε λίγες μέρες αρχίζουν οι επίσημοι αγώνες και θέλω να πιστεύω πως εγώ και οι συμπαίχτες μου θα είμαστε έτοιμοι».