Europa League: Άνετη η Φράιμπουργκ με τριάρα στο «Καραϊσκάκης» – Στερεύει η κλεψύδρα για Μονρόι και Κορμπεράν

Σε μία πολύ κακή βραδιά ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με το ευρύ 0-3 από τη Φράιμπουργκ και έτσι ξεκίνησε με δύο ήττες στον όμιλό του στο Europa League.

Δύο γκολ ο Γκρέγκοριτς για τους Γερμανούς ενώ αυξάνεται για τα καλά η πίεση στον κόουτς Κορμπεράν και τον βοηθό του Τζείμι Μονρόι σε μία δύσκολη βραδιά και για αυτούς.

Στο… pregame του ματς ο Χάμες Ροντρίγκες και ανακοινώθηκε και βρέθηκε στο Καραϊσκάκη και την σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη μαζί με τον Μαρσέλο για να αποθεωθεί από τον κόσμο. Ο Κολομβιανός έδειχνε ενθουσιασμένος από την υποδοχή του κόσμου του Ολυμπιακού. Επίσης η Θύρα 7 είχε ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο κορεό για τη βραδιά.

Μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα η Φράιμπουργκ κέρδισε φάουλ από την αριστερή πλευρά (που το έκανε ο Μπόουλερ). Ο Γκρίφο το εκτέλεσε, ο Χόεφλερ βρέθηκε σε ένα σημείο χωρίς παίκτη πάνω του και με μία πολύ καλή κεφαλιά έκανε το 0-1 (και ενώ ο Βατσλίκ ήδη είχε κάνει μία καλή επέμβαση).

Στο 13ο λεπτό η Φράιμπουργκ είχε δοκάρι σε μία επικίνδυνη φάση με τον Γκρέγκοριτς για τον Ολυμπιακό και λίγο μετά ο Ουί Τζο είχε σουτ που μπλόκαρε ο γκολκίπερ των Γερμανών. Στο 18′ ο Εμβιλά είχε ένα σουτ πολύ ψηλά έξω.

Στο 25ο λεπτό η Φράιμπουργκ που πίεσε και άλλο έβαλε και 2ο γκολ με τους παίκτες του Ολυμπιακού να ζητούν οφσάιντ. Σκόρερ ήταν ο Γκρέγκοριτς από κοντά και μετά από VAR check το γκολ μέτρησε για το 0-2 από ασίστ του Κιερέ.

Μετά το 0-2 η Φράιμπουργκ επιχείρησε να πιέσει και άλλο. Ο Ολυμπιακός γενικά είχε ένα κακό ημίχρονο και έβγαλε φάση στο 39′ με γύρισμα του Ουί Τζο και προσπάθεια του Μπιέλ για τακουνάκι που δεν του βγήκε. Ο Ολυμπιακός του α’ μέρους δέχθηκε με αφελή αμυντικά τρόπο δύο γκολ από τη Φράιμπουργκ και από τη μέση και μπροστά ούτε κράτησε πολύ τη μπάλα και ούτε δημιούργησε ανάλογα.

Ο Κορμπεράν έβαλε και 2ο φορ στο ματς, τον Ελ Αραμπί αλλά λίγο μετά, στο 64′ ο Σάντε πήγε να κάνει τη… ζημιά για το 0-4 προλαβαίνοντας τον Βατσλίκ αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Στο 72′ ο Άβιλα από την πάσα του στον Ουί Τζο πήρε κόρνερ. Ένα κόρνερ από το οποίο η κεφαλιά του Εμβιλά έφυγε έξω.

Η εικόνα του Ολυμπιακού και με δύο φορ δεν άλλαξε αισθητά ή δραστικά. Αρνητικός παρέμεινε ο Ουί Τζο ενώ ούτε ο Αραμπί βοήθησε. Η Φράιμπουργκ παρέμεινε η πιο καλή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε και άλλο. Εν τέλει το 0-3 έμεινε έως και το τέλος σε μία πολύ κακή βραδιά του Ολυμπιακού.