ΕΠΣ Έβρου: Βόμβα με τον πρωταθλητή Παγωνίδη πέταξε η Θράκη Φερών

Μια ακόμη μεταγραφή για την ομάδα της Θράκης Φερών ενισχύοντας την περαιτέρω.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Παγωνίδης μετά από 1,5 χρόνο όπου αγωνιζόταν στην Αλεξανδρούπολη FC επιστρέφει για 3η φορά στην ομάδα της Θράκης Φερών.

Ο 30χρονος επιθετικός στο παρελθόν έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αφού έχει αγωνιστεί στον Έβρο Σουφλίου, στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στην Αλεξανδρούπολη FC. Επίσης έχει αγωνιστεί σε ΑΠΟΕΛ Κ21 στην Κύπρο, ΠΑΟ Φυλής και Ελευθερούπολη Ν. Ιωνίας στην ΕΠΣ Αθηνών, Ιπποκράτη και Αλεξ στον Έβρο.

Από το 2019 ο Παγωνίδης πήγε για μια δεύτερη θητεία στην Θράκη Φερών με την οποία είχε κατακτήσει το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου το 2017-18. Επίσης με την ομάδα της Αστυνομίας Έβρου κατέκτησε τρεις φορές το πρωτάθλημα έχοντας δύο ως προπονητή τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Αλεξανδρούπολη FC Βασίλη Τσιομλεκίδη και τη φετινή χρονιά σήκωσε το τρόπαιο σαν αρχηγός της με προπονητή τον Γιώργο Πετκίδη.

Η σχετική ανακοίνωση: Είμαστε σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Κυριάκου Παγωνίδη, άλλη μία σημαντική μεταγραφή για την οικογένεια της ΘΡΑΚΗΣ ΦΕΡΩΝ,ενός επιθετικού παίχτη με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα.
Κυριάκο καλώς όρισες και πάλι στην οικογένεια της ΘΡΑΚΗΣ ΦΕΡΩΝ με υγεία την νέα αγωνιστική σεζόν.