Από τον Ορφάνι στο Οφρύνιο ο μαυραετός Γιώργος Τουρασανίδης

Αν και ανακοινώθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου μετά από μια τριετία τελικά η συνεργασία δεν προχώρησε και ο πλάγιος πρωην αμυντικός στην ΕΠΣ Θράκης Γιώργος Τουρασανίδης θα αγωνίζεται στον μεγάλο … αντίπαλο τον Αετό Οφρυνίου.

Ο πρωην μπακ του Αστερα Αιγείρου και πρωταθλητής με την Δοξα Ν. Σιδηροχωρίου, έτσι φέτος θα αγωνίζεται στην ΕΠΣ Καβάλας με τον Αετό μετά από σχεδόν μια εξαετία. Στην φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 20 ματς πρωταθλήματος ως πλάγιος αλλά και ως κεντρικός αμυντικός.

Ο Τουρασανίδης αγωνίστηκε και στο παρελθόν στον Αετό Οφρυνίου. Ξεκίνησε από το Βυζάντιο αφού η καταγωγή του είναι από το Κοκκινόχωμα Καβάλας, στα Κ20 της Καβάλας, στον Αετό Ορφανού, στην ΑΕ Πιερεων, στον Αστέρα Αιγείρου, στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, στον Μέγα Αλέξανδρο Αντιφιλίππων, στον Ορφέα Ελευθερούπολης και στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο «Τούρα» ήταν από τα βασικά στελέχη στην πορεία για τον τίτλο μετά από 31 χρόνια για την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και μέλος της καλύτερης ομάδας του πρωταθλήματος της σεζόν 2016-17. O πατέρας του Λευτερης είναι προπονητής στην ΕΠΣ Καβάλας και στο παρελθον σαν παίκτης αντιμετωπισε τον Πανθρακικό, φορώντας και την φανελα του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανιου.