Super League: Τρίποντο ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία με επεισοδιακό φινάλε στην Τούμπα – Έξαλλος ο Κασναφέρης με τον βοηθό του Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες στη Super League, επικρατώντας της Λαμίας 1-0 στην Τούμπα στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής. 

η λύση για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε ο Γιασμίν Κούρτιτς με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νάρεϊ. Ο Σλοβένος μέσος νίκησε τον Σλίβκα στο προσωπικό μαρκάρισμα και με το κεφάλι εκτέλεσε τον Σαράνοφ στην αριστερή του γωνία στο 43ο λεπτό.

Στο τέλος του αγώνα επικράτησε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων, με τον βοηθό του Ραζβάν Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι, να ρίχνει αγκωνιά στον Σιμόν και να τον πετάει κάτω.

Ωστόσο ο αγώνας στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Κοτάρσκι. Ο Κροάτης κίπερ χτύπησε στο κεφάλι από το γόνατο του Μποάκι, όταν ο Γκανέζος προσπάθησε να βρει την μπάλα. Μάλιστα ο παίκτης της Λαμίας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, ενώ ο κίπερ του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο και υπάρχουν φόβοι για διάσειση.