ΕΠΣ Έβρου: Σημαντική μέρα για τον Ακρίτα Ορμενίου με την επίσκεψη Μπαλτάκου (+video)

Η 11η Σεπτεμβρίου 2022 χαρακτηρίζεται σημαντική ημέρα για την ομάδα του Ακρίτα Ορμενίου καθότι στην περιοδεία που κάνει στον Έβρο ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Τάκης Μπαλτάκος συμπεριλαμβανόταν και η επίσκεψή του στο Ορμένιο.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε το γήπεδο του τοπικού Ακρίτα με την γηπεδούχο ομάδα να υποδέχεται σε φιλική αναμέτρηση την ομάδα του ΑΟ Νεοχωρίου. Ο πρόεδρος Βασίλης Βασιλειάδης της ομάδας τον καλωσόρισε και του πρόσφερε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: Σημαντική ημέρα σήμερα, καθώς ο φιλικός αγώνας της ομάδας μας με τον Αθλητικός Όμιλος Νεοχωρίου διεξήχθει παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Τάκη Μπαλτακου, του προέδρου της Ε.Π.Σ. Εβρου κ. Χατζημαρινακη Παντελή και εκπροσώπων του Δ.Σ., κάτι που αποτελεί τιμή για το σωματείο μας.
Στην κουβέντα που είχαμε ο κ.Μπαλτακος έδειξε να έχει γνώση και κατανόηση των προβλημάτων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ελπίζουμε επί της προεδρίας του να δωθουν ουσιαστικές λύσεις και να γίνουν βήματα προς τα εμπρός.