ΕΠΣ Έβρου: Παρουσία Μπαλτάκου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η φάση της σχολής προπονητών UEFA-C

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος και παρακολούθησε την ολοκλήρωση της 1ης φάσης της σχολής προπονητών UEFA-C, την οποία διοργάνωσε η ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: Ολοκληρώθηκε σήμερα , παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ κυρίου Παναγιώτη Μπαλτάκου, η 1η φάση της σχολής προπονητών UEFA-C, την οποία διοργάνωσε η ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ. Τη σχολή παρακολούθησαν 30 υποψήφιοι προπονητές (26 άνδρες και 4 γυναίκες), η πλειοψηφία των οποίων κατοικούν στο νομό μας.

Η συγκεκριμένη σχολή είναι η πρώτη, της οποίας τα διπλώματα προπονητών θα έχουν τη δυνατότητα πλέον να γίνονται δεκτά σε όλες σχεδόν τις ομοσπονδίες της Σύμβασης Προπονητικής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Οι συμμετέχοντες των σχολών αυτών παρακολουθούν το ανανεωμένο και προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Επιπλέον καινοτομία, η παροχή αθλητικού ρουχισμού για πρώτη φορά σε όλους τους συμμετέχοντες προπονητές της σχολής UEFA C στην ΕΠΣ Έβρου, καθώς οι συμμετέχοντες προμηθεύτηκαν ομοιογενές αθλητικό υλικό το οποίο χρησιμοποίησαν σε όλο το διάστημα της εκπαίδευσής τους.