Super League 2: Βαγγέλης Χοσάδας και Κυριάκος Παπαδόπουλος στο πλευρό του Ανδράλα στον πάγκο του Διαγόρα Ρόδου

Δυο γνωστοί στα γήπεδα της Ξάνθης ο διεθνής παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ξάνθης εκτός των άλλων Βαγγέλης Χοσάδας αλλά ο νεαρός Ξανθιώτης γυμναστής Κυριάκος Παπαδόπουλος θα βρίσκονται στο πλευρό του Πάρη Ανδράλα που ανέλαβε προπονητής στον Διαγόρα.

Ο 61χρονος Χοσάδας που αγωνίστηκε μια διετία στον ΑΟΞ τις περιόδους 1995-97 (44 συμμετοχές) κάνοντας καριέρα κυρίως στον ΟΦΗ ειναι κάτοχος UEFA Pro και θα φαίνεται αυτός ως προπονητής αφού ο Ανδράλας δεν έχει ακόμα το δίπλωμα. Η πρώτη παρουσία ως προπονητής στις εθνικές κατηγορίες έγινε με τη Ρόδο (Γ’ Εθνική) τη σεζόν 2005-2006. Τη σεζόν 2019-20 καθοδήγησε για περίπου δύο μήνες τον Ιάλυσο (Football League), ενώ έχει εργαστεί ακόμη σε ΑΕΡ Αφάντου, Εθνικό Αρχίπολης, Κλεόβουλο Λίνδου, έχοντας παράλληλα σημαντική παρουσία στα τμήματα υποδομής αρκετών ομάδων της Ρόδου. Πέρυσι ήταν στα Χανιά στο πλευρό του Νικου Παπαδόπουλου.

Ο Ξανθιώτης Κυριάκος Παπαδόπουλος γεννήθηκε 13 Σεπτεμβρίου του 1992, διαθέτει δίπλωμα προπονητή ΟΥΕΦΑ Β. Είναι τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, μιλά δύο ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά) κι έχει κάνει μεταπτυχιακό στην αποκατάσταση τραυματισμών. Πέρα από τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης όπου ξεκίνησε το 2014 έχει εργαστεί επίσης σε Ιάλυσο ένα εξάμηνο το 2020, Αστέρα Βλαχιώτη, ΟΦ Ιεράπετρας και Λάρισα φέτος.

Η ανακοίνωση του Διαγόρα: ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΟΡΑ!

Η νέα Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει ότι Γενικός Αρχηγός της ομάδας θα είναι ο κ. Αλέξανδρος Νταβέλης.

Γιατρός της, ο ορθοπεδικός κ. Νίκολας Άντερσεν.

Συνεργάτες του προπονητή Πάρη Ανδράλα, θα είναι στο νέο Διαγόρα, οι εξής:

-BAΓΓEΛHΣ XOΣAΔAΣ, ΣYNEPΓATHΣ

-ΘOΔΩPHΣ ΣKΥΦTAΣ, ΣYNEPΓATHΣ

-KYPIAKOΣ ΠAΠAΔOΠOYΛOΣ, ΓYMNAΣTHΣ

-ΔIAΓOPAΣ MOYΣTAKAΣ, ΠPOΠONHTHΣ TEPMATOΦYΛAKΩN

-AΛEΞHΣ ΣΠYPOΠOYΛOΣ, ANAΛYTHΣ

Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει ακόμη την συνεργασία της με τον καλύτερο επιστήμονα φυσιοθεραπευτή στην Ελλάδα κ. Χρήστο Καρβουνίδη, επικεφαλής των φυσιοθεραπευτών της ομάδας. Όλες οι θεραπείες θα γίνονται στην Αθήνα.

-Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 τους καλωσορίζει στην “κυανέρυθρη οικογένεια”

και τους εύχεται υγεία και επιτυχία στο έργο τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΠΑΕ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905