Με μπροστάρη τον Κιοτζένη αξιωματούχοι της διαιτησίας μαζεύουν υπογραφές για την επίτευξη της δημιουργίας «Ένωσης Διαιτητών»

Υπογραφές για τη δημιουργία τριών σωματείων διαιτησίας, Α’, Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας συγκεντρώνουν αξιολογημένοι από την ΚΕΔ/ΕΠΟ αξιωματούχοι διαιτησίας, με σκοπό τη δημιουργία “Ένωσης Διαιτητών” που σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΟ, δύναται να αναγνωριστεί ως μέλος της ΕΠΟ.

Το σχέδιο που υπάρχει προβλέπει ότι από τα τρία σωματεία των τριών διαφορετικών κατηγοριών θα προκύψει η “Ένωση Διαιτητών”. Στην κίνηση αυτή, όπως φαίνεται και από το έγγραφο που διακινείται και εστάλη στο SoccerPlus πρωτοστατεί ο παρατηρητής β’ κατηγορίας Ευάγγελος Κιοτζένης, ο οποίος ανήκει στην ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι «ο Κιοτζένης έχει σχέσεις και με πρόεδρο νησιωτικής Ένωσης και πρώην διαιτητές, που τα ονόματά τους ακούστηκαν έντονα για την ΚΕΔ το περασμένο καλοκαίρι και φέρονται να αποτελούν “εκλεκτούς” συγκεκριμένης ΠΑΕ».  Υπενθυμίζεται ότι η ΟΔΠΕ, έχει ήδη μετονομαστεί σε ‘Ενωση Διαιτητών και έχει ζητήσει από την ΕΠΟ να γίνει μέλος της.

Το έγγραφο που διακινείται και αποκάλυψε το SoccerPlus αναφέρει τα εξής: