Γ’ Εθνική: Στα χνάρια του ΑΟΞ ο ΑΟΚ, επενδύει σε Ελληνοαυστραλό επιθετικό και σε Βούλγαρο μέσο

Αν βρισκόμασταν ακόμα στην περσινή περίοδο και ανακοινώνονταν αυτές οι μεταγραφές, θα νομίζαμε ότι έγινε τυπογραφικό λάθος και αντί για νέα αποκτήματα στον ΑΟΚ θα ήταν νέα αποκτήματα στον ΑΟΞ.

Η ομάδα της Καβάλας επιχειρεί να επιβιώσει στην μετα Χαντιτάγκι εποχή, που θα την βρει στην Γ΄Εθνική. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας προχώρησε στην απόκτηση ενός 26χρονου Ελληνοαυστραλού επιθετικού.

Η ανακοινωση αναφέρει:

Ο Α.Ο Καβάλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ελληνοαυστραλό Paul Κατσέτη.
Ο Κατσέτης είναι 26 ετών και αγωνίζεται κυρίως ως επιθετικός μέσος αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ.
Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία της Αυστραλίας με την φανέλα της Manly United ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Ελπίδων.
Paul καλώς ήρθες στην Ελλάδα και στην Καβάλα. Καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια του ΑΟΚ!

Επίσης οι «Αργοναυτες» ανακοινωσαν την απόκτηση του 18χρονου μέσου Πλάμεν Πάβλοφ, δείχνοντας ότι επενδύνουν και στην βουλγαρική αγορα (οπως επισης έκανε ο ΑΟΞ). Η ανακοινωση αναφέρει:

«Ο Α.Ο Καβάλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του φερέλπι ποδοσφαιριστή, Plamen Pavlov.
Ο 18χρονος ταλαντούχος μέσος, την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Akademik Sofia με την οποία συμμετείχε στο περιφερειακό Εθνικό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας».

Στο μεταξύ, ο 27χρονος Θεσσαλονικιός στόπερ Γιώργος Μπιμπισίδης φέρεται επίσης συμφώνησε προφορικά με την Καβάλα, πήρε μέρος στην προπόνηση και το θέμα ένταξής του στον ΑΟΚ μάλλον φαντάζει τυπικό, για την ενίσχυση των μετόπισθεν.