ΕΠΣ Ξάνθης: Επισημοποιήθηκε η αναβολή στην έναρξη πρωταθλημάτων και Κυπέλλου – Οριστικά με 14 ομάδες η Β’ Κατηγορία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης συνεδρίασε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και έλαβε μια σειρά από αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε κανονισμό σχετικά με τις Β’ ομάδες και αποφασίστηκε η αλλαγή του έτους γέννησης των ποδοσφαιριστών που μπορούν να λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας. Παρακαλούνται οι ομάδες που ενδιαφέρονται να προσέλθουν στη Γραμματεία της Ένωσης για την παραλαβή του κανονισμού.

Μετά τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής από την πλευρά των σωματείων αποφασίστηκε από το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας να ανέλθουν με βάσει την περσινή βαθμολογική κατάταξη όσες ομάδες απαιτούνται για να συμπληρωθεί ο αριθμός 14 στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας όπως ήταν αρχικά σχεδιασμένος.   

 Αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 14 Σεπτεμβρίου αλλά και η έναρξη των πρωταθλημάτων της Α’ και Β’ κατηγορίας. Τα σωματεία θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την έναρξη των διοργανώσεων.