Volley League: Τελέστηκε ο αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν στον Άθλο Ορεστιάδας

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα και αισιοδοξία για τα τη νέα σεζόν της Volley League Ανδρών, όπου η ομάδα του Αθλου Ορεστιάδας μας θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό «Ν. Σαμαράς» ο καθιερωμένος αγιασμός του συλλόγου.

Παρουσία αθλητών, τεχνικού επιτελείου και των μελών της διοίκησης του ΤΑΑ, στο περιθώριο της προετοιμασίας της ομάδας, ο Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Αρναουτίδης και ο αγαπητός σε όλους του βολεϊκούς πάτερ, Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Δευτερίγος, τέλεσαν τον αγιασμό και ευχήθηκαν υγεία και νίκες στο άκρως ανταγωνιστικό και απαιτητικό φετινό πρωτάθλημα.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Τσολακίδης καλωσόρισε θερμά τόσο τα φετινά αποκτήματα, όσο και τους πρωταγωνιστές της ιστορικής ανόδου και ευχήθηκε σε όλους μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και με επιτυχίες για την ομάδα και το εβρίτικο βόλεϊ.

ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Εύγε, στον κόουτς, Ιτούδη, που κατάφερε να παντρέψει το ευρωπαϊκό μπάσκετ της EuroLeague με το NBA, σε μέγιστο βαθμό!

Αυτό από μόνο του είναι τεράστιο και μοναδικό επίτευγμα, σε συνδιασμό μάλιστα με τις off ball κινήσεις, όπως του Παπανικολάου, στηριζόμενος στην ευφυΐα κάποιον παικτών του, κοινώς στο ελληνικό δαιμόνιο.

Κατάφερε να δημιουργήσει το μπάσκετ που πρέπει να διδάσκεται τα επόμενα χρόνια.

Ο δυνατός κάποια στιγμή χάνει, γιατί θα βρεθεί κάποιος ισχυρότερός του. Η μίξη δύναμης, ευφυΐας, ταλέντου που καθιέρωσε θ’ αφήσει εποχή. Έχουμε παραδείγματα από το παρελθόν, 1987, 1989, 2005, 2006, 2009.

Του αξίζουν θερμά

συγχαρητήρια!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις back door πάσες του Γιαννάκη στον Γκάλη;

Η Πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

Αναστασία (Νατάσα) Μακρή