Φήμες για ενδιαφέρον εμπλοκής στα διοικητικά του ΑΟΞ πρωταγωνιστικού προσώπου του «σκανδάλου Koriopolis»

Εντονότατη φημολογία έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες για ενδιαφέρον για τα διοικητικά του ΑΟΞ προσώπου που στο παρελθόν έχει απασχολήσει έντονα σε πανελλαδικό επίπεδο τα ποδοσφαιρικά ρεπορτάζ για εμπλοκή του στο επονομαζόμενο «σκάνδαλο Koriopolis».

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στα (άδεια) Πηγάδια, το ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από πρόσωπο που επίσημα βρίσκεται τουλάχιστον μια δεκαετία εκτός ποδοσφαιρικού παρασκηνίου αλλά στο παρελθόν ήταν τόσο έντονα αναμεμειγμένος σε αυτό που βρέθηκε λόγω της παραγοντικής του παρουσίας μέχρι και… στην φυλακή.

Η φωνή του ακουγόταν στις περίφημες κασέτες του επονομαζόμενου «σκανδάλου Koriopolis» και το όνομά του είχε μπλεχτεί στην υπόθεση των «στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων» με αποτέλεσμα να βρεθεί για κάποιο διάστημα στην… «στενή», αλλά εδώ και μια δεκαετία που αποφυλακίστηκε δεν είχε ασχοληθεί ξανά διοικητικά με το ποδόσφαιρο.

Ως γνωστον η συγκεκριμένη υπόθεση τελεσιδήκησε προ τριετίας στο Πενταμελές Εφετείο Αθηνών με μόλις 11 άτομα να κρίνονται τελικά ένοχα και να καταδικάζονται σε μερικούς μήνες φυλάκιση και αυτή εξαγοράσιμη, ενώ όλοι οι υπόλοιποι (πάνω από 100) που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βρέθηκαν μπλεγμένοι και κατηγορήθηκαν, εν τέλει αθωώθηκαν.

Εδω και λίγο καιρό λοιπόν έχουν αρχίζει να βγαίνουν διαρροές για πρόθεση επιστροφής ενός από τα πρόσωπα αυτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα από το «μαγαζί γωνία» που ονομάζεται ΑΟ Ξάνθη. Μάλιστα οι φήμες αυτές μεταφέρθηκαν τις τελευταίες ώρες μέχρι και στον… τηλεοπτικό αέρα, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την εγκυρότητά τους.

Ωστόσο επειδή οι μετοχές της ΠΑΕ Ξάνθη ως περιουσιακού στοιχείου του Μπιλ Πάπας παραμένουν δεσμευμένες και κυρίως επειδή η απόσταση από την… Ηλιούπολη ως την Θράκη είναι αρκετά μεγάλη, κρατήστε μικρό καλάθι για το αν πέρα από τον καπνό της φημολογίας των τελευταίων ωρών στα Πηγάδια υπάρχει πράγματι και φωτιά.