Νέα μεταγραφή βόμβα για την Αναγέννηση Παγουρίων από την Κύπρο μέσω Αβάτου

Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή μετά από την βόμβα με τον Ιορδάνη Πεχλιβανίδη πραγματοποίησε η Αναγέννηση Παγουρίων του Γιώργου Μυστρίδη αφού απέκτησε τον Κυπριο επιθετικό Μιχάλη Μαυρομάτη από τον Άρη Αβάτου.

Ο 20χρονος (γεννημένος στις 5/4/2002), ύψους 1.80 επιθετικός είναι φοιτητής της Νομικής και πέρυσι ανήκε στον Άρη Αβάτου στον οποίο δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα περίμενε και αποχώρησε. Για τον Μαυρομάτη ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες και πήρε μέρος στην προετοιμασία του Πανθρακικού, ωστόσο προτιμήθηκε να συνεχίσει σε μια ομάδα όπως τα Παγούρια του Μυστρίδη που πιστεύει πάρα πολύ στις ικανότητές του.

Ήταν διεθνής με τις ομάδες Κ17 και Κ19 τις Κύπρου, ενώ και για χρόνια ήταν το πυροβόλο της Πάφου στις ακαδημίες της ομάδας, έγινε και επαγγελματίας στην Πάφο χωρίς ωστόσο να παρει χρόνο συμμετοχής, αφού παράλληλα υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία.

Στα Παγούρια πιστεύουν πως με τις μεταγραφές που έκαναν και με το περσινό ρόστερ που διατηρήθηκε σε μεγάλο βαθμό η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει και φέτος τερματίζοντας και πάλι στην πρώτη εξάδα.