ΕΠΣ Ξάνθης: Δώρο 75 ευρώ σε κάθε σωματείο της Α’ Κατηγορίας για το δελτίο πιστοποίησης προπονητή

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης με ανακοίνωσή της ενημερώνει τα σωματεία της Α’ Κατηγορίας ότι ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, οι προπονητές των σωματείων έχουν υποχρέωση να εκδώσουν Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή.

Για να συμβεί αυτό, πρέπει να κατατεθούν στη Γραμματεία της ΕΠΣ Ξάνθης τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1.  Αντίγραφο Ταυτότητας 3ετίας UEFA/ΕΠΟ Β με ημερομηνία λήξης 31.12.2021 που έχουν πάρει παράταση έως τις 31.12.2022 από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

2.     Μια πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία

3.     Αντίγραφο Ιδιωτικού Συμφωνητικού μεταξύ σωματείου – προπονητή κατατεθειμένο αποδεικτικό ότι έχει κατατεθεί (TAXIS)

4.     Πρόσφατη βεβαίωση ότι ο προπονητής είναι μέλος του Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών Ξάνθης

5.     Υπεύθυνη Δήλωση Πράξης συναίνεσης θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής εφόσον δεν έχει κατατεθεί στην Ε.Π.Σ. Ξάνθης.

Για άλλη μια χρονιά μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Ξάνθης το ποσό των 75,00 ευρώ που ισχύει για την έκδοση Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή δεν θα πληρωθεί από τα σωματεία.

«Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε πως σωματείο που δεν θα προβεί στην Έκδοση Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή θα τιμωρηθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό Προπονητών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας», σχολιάζει η ΕΠΣ Ξάνθης.