Εγκατάλειψη και… σκοτάδι σε αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή Εκτενεπόλ στην Κομοτηνή

Το ότι υπάρχει «εγκατάλειψη» και «σκοτάδι» σε αθλητικές εγκαταστάσεις στην Εκτενεπόλ, όπου παίζουν μικρά παιδιά καταγγέλλει μια κάτοικος της περιοχής στο xronos.gr.

Η ίδια ζητάει να τοποθετηθεί φωτισμός στα γήπεδα, αλλά και να φτιαχτούν οι εγκαταστάσεις όπου υπάρχουν ζημιές. Πρόκειται για έναν χώρο στην οδό Θράκης στην Κομοτηνή.

Η κάτοικος λέει μεταξύ άλλων: «Αυτός είναι ένας υπέροχος χώρος με γήπεδο μπάσκετ  γήπεδο πινγκ πονγκ, γήπεδο τένις δεν υπάρχουν φιλέ, διάδρομος για περπάτημα και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου το οποίο έπειτα πάλι από παράπονα που είχαν  γίνει στο παρελθόν  λόγω μη καταλληλότητας ήρθαν και τα ξήλωσαν επειδή κρίθηκαν όντως ακατάλληλα.

Εμείς σαν γονείς της περιοχής θα θέλαμε να γίνει το καλύτερο δυνατό. Παίζουν ένα σωρό παιδιά που λόγω πανδημίας δεν ήταν εφικτό να συνωστίζονται τόσα πολλά παιδιά σε μια παιδική χαρά άλλης περιοχής. Είναι κρίμα πραγματικά να μην υπάρχει μέριμνα όταν πρόκειται για την ασφάλεια των παιδιών, τα παιδιά όλων μας γενικότερα! Ακόμη και η παιδική χαρά που βρίσκεται δίπλα σε αυτά τα γήπεδα πάλι την ξήλωσαν λόγω μη καταλληλότητας.

[…] Εμείς θέλουμε ουσιαστικά να μπουν φώτα στα γήπεδα γιατί πραγματικά είναι σκοτάδι και να φτιάξουν το γήπεδο ποδοσφαίρου που το ξήλωσαν. Η παιδική χαρά είναι ένας τέλειος περιφραγμένος χώρος πάλι “νεκρός” από φως. Πέντε χρόνια έχει που ήρθα στην περιοχή αυτή και πραγματικά υπάρχει πλήρης εγκατάλειψη».