Super League 2: Αδικαιολογήτως απόντες από την κλήρωση ο Αυγενάκης, ο Μαυρωτάς και η… Ξάνθη μαζί με άλλες δυο ΠΑΕ

Η Super League 2 αναμένει λύση στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα και ευελπιστεί οι επαφές που γίνονται το τελευταίο διάστημα να έχουν αποτέλεσμα.

Η κλήρωση έγινε καονικά την Δευτέρα (05/09) μετά το τέλος του ΔΣ, το οποίο αποφάσισε να ξεκινήσει η σεζόν το διήμερο 15-16 Οκτωβρίου με έναν και πλέον μήνα καθυστέρηση αν και αρκετές ομάδες έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους από τα μέσα Ιουλίου…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η Ξάνθη και ο Πανσερραϊκός ήταν οι μόνες ομάδες που δεν παραβρέθηκαν ούτε στο ΔΣ ούτε στην κλήρωση, όπως και η ΑΕΚ Β’. Επίσης στο ΔΣ δεν ήταν και ο Απόλλων Λάρισας (αλλά ήρθε εκπρόσωπός του και παρακολούθησε την κλήρωση).

Ιδιαίτερα σχολιάστηκε το γεγονός ότι η διοργανώτρια αρχή είχε αποστείλει προσκλήσεις στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, όμως αμφότεροι δεν έδωσαν το «παρών», ούτε έστειλαν σχετική απάντηση. Σημειώνεται ότι παραβρέθηκε το μέλος της ΕΕΑ, Ηλίας Αρκούδης.

Σε ό,τι αφορά στο κενό στον Βόρειο Όμιλο, η διοργανώτρια συνεχίζει να περιμένει την ΕΠΟ για την 4η ομάδα από τη Γ’ Εθνική, έτσι ώστε να συμπληρωθούν οι «30» του νέου πρωταθλήματος (η εκκρεμότητα αφορά τον Αγροτικό Αστέρα που τυπικά ακόμα δεν έχει αναδειχθεί πρωταθλητής στον 1ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής ώστε να επικυρωθει η άνοδός του). 

Από εκεί και πέρα, από την στιγμή που έγινε η κλήρωση, δύσκολα μπορούν να ελπίζουν άλλες ομάδες σε άνοδο στην SL2 ακόμα και αν δηλώσουν αποχώρηση η Ξάνθη (όπως έντονα φημολογείται) και ο Διαγόρας (που επίσης είχε φημολογηθεί ότι θα αποχωρήσει αλλά όχι απλά δεν συνέβη αυτό αλλά υπήρξε και εκπρόσωπός του στο ΔΣ και την κλήρωση).