Γ’ Εθνική: Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης νέος προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Με τον Γιώργο Κωνσταντινίδη ως νέο προπονητή θα πορευτεί η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο κόουτς την περσινή χρονιά βρισκόταν στον πάγκο του Ατρόμητου Άβαντα και τα τελευταία χρόνια αποτελεί μέλος του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Αλεξανδρούπολης. Ως άμεσο συνεργάτη θα έχει τον Στέλιο Δημάκη που είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ και κάτοχος πτυχίου UEFA Β’.

Η ανακοίνωση: Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρόσληψη του Γιώργου Κωσταντινίδη ως προπονητή της γυναικείας μας ομάδας.
Για τον Γιώργο δεν χρειάζονται συστάσεις . Πολύτιμη διαχρονικά η προσφορά του ως παίκτη, προπονητή και μέλους του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Αλεξ-πολης, τα τελευταία χρόνια.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο η συμβολή του ήταν πολύτιμη ως προπονητή της ομάδας του Άβαντα στην Α ΕΠΣ Έβρου.
Το ήθος και ο ακέραιος χαρακτήρας του αποτελούν στοιχεία που μας δίνουν την προοπτική μιας εξαιρετικής επιλογής σε ένα τμήμα που ευελπιστούμε στην σταδιακή και σε στερεές βάσεις εξέλιξής του. Άμεσος συνεργάτης του κ.Κωσταντινιδη θα είναι ο Στέλιος Δημάκης(ΤΕΦΑΑ-UEFA B )