Γ’ Εθνική: Επιστροφή στην Κρήτη για τον περιζήτητο Αλέξανδρο Μελισσόπουλο

Στην Κρήτη όπως είχε αναφέρει προ ημερών το ThrakisportS θα συνεχίζει την καριέρα του ο Ξανθιώτης επιθετικός του Αγροτικού Αστερα Αλέξανδρος Μελισσόπουλος που θα συνεχίσει στον φιλόδοξο Άγιο Νικόλαο Λασηθίου στην Γ’ Εθνική.

Ο Μέλι δεν μπόρεσε να περιμένει άλλο την αβεβαιότητα που επικρατεί στον Αγροτικό Αστερα με του θα αγωνιστεί και δέχτηκε μια άκρως δελεαστική πρόταση από τον Αγιο Νικόλαο, μετά και τις δυο καταπληκτικές σεζόν που έκανε με Ορφέα και Αγροτικό κατακτώντας δυο πρωταθλήματα, δυο ανόδους ως πρώτος σκόρερ των ομάδων του.

Μάλιστα πλεόν ως πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης θα μπορέσει να δουλέψει περισσότερο απερίσπαστος και να επαναλάβει μια ανάλογη επιτυχία για τον Αγιο Νικόλαο που πριν χρόνια αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική. Ο Μελισσόπουλος δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στην Κρήτη αφού αγωνίστηκε μια σεζόν με επιτυχία με τον Ηρόδοτο.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης από την ομάδα του Αγίου Νικολάου ενισχύοντας έτσι την επιθετική γραμμή του σωματείου για το νέο και δυσκολότερο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μάλιστα εχτές πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του ΑΟΑΝ και ήδη μπαίνει στα… βαθιά για να ενσωματωθεί και να δώσει λύσεις στον Μανώλη Σκύβαλο.

Η ανακοίνωση: Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Μελισσόπουλου, σε συνέχεια της ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής για τη σεζόν 2022-2023.

Ο 31χρονος (31/5/1991) επιθετικός, έχει να επιδείξει πλούσια πορεία στην επιτυχημένη καριέρα του, ξεκινώντας από τα τμήματα Υποδομής της Skoda Ξάνθη και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Αστέρα Μαγικού, Δόξα Δράμας, Τηλυκράτη Λευκάδας, Ζενιτ Τσασλαβ Τσεχίας, Αιγινιακό, Βατανιακό, Ουτιέλ Ισπανίας, Ίντερ Λειψίας, Νέστο Χρυσούπολης, Καβάλα, Ηρόδοτο, ξανά στο Νέστο Χρυσούπολης, Κεραυνό Πέρνης, Ορφέα Ξάνθης και Αγροτικό Αστέρα.

Αλέξανδρε, καλωσόρισες στην ομάδα και στον Άγιο Νικόλαο και με υγεία να πετύχουμε τους στόχους μας!