ΕΠΣ Ξάνθης: Διαψεύδει ο Ερμής Μάνδρας την παραίτηση Αλεξιάδη λόγω έλλειψης παικτών! «Άθλιο ψεύδος, κανονικά στο νέο πρωτάθλημα»

Ο Ερμής Μάνδρας ένα 24ωρο μετά το δημοσίευμα του ThrakiSportS για παραίτηση του προπονητή Γιάννη Αλεξιάδη λόγω έλλειψης παικτών που φέρνει τον σύλλογο σε κίνδυνο ακόμα και μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα, προχώρησε σε ανακοίνωσ διάψευσης.

Με οργισμένο ύφος χαρακτηρίζει «αναξιόπιστη αθλητική ιστοσελίδα» το ThrakiSportS και «άθλιο ψεύδος» την δημοσίευση που αφορά την ομάδα, διευκρινίζοντας ότι ο συλλογος θα συμμετάσχει κανονικά και χωρίς πρόβλημα το πρωταθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης.

Το ThrakiSportS ως οφείλει δεοντολογικά μεταφέρει την ανακοίνωση διευκρινίζοντας ότι καμία σκοπιμότητα δεν υπήρχε και δεν υπάρχει στα ρεπορτάζ που μεταφέρονται και καλό θα ήταν άπαντες να μην ανακαλύπτουν φαντάσματα.

Υπήρχε η πληροφορία ότι παραιτήθηκε ο προπονητής για τον συγκεκριμένο λόγο. Εφόσον αυτό διαψεύδεται κατηγορηματικά από τον σύλλογο όλα καλά και μακάρι η ομάδα σύντομα να μάθει και σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται, ώστε ο προπονητής να ετοιμάσει αναλόγως τον πράγματι ιστορικό σύλλογο.

Η ανακοινωση του Ερμη Μάνδρας:

Ο Ερμής Μάνδρας, διαψεύδει την κατάπτυστη δημοσίευση της αναξιόπιστης “αθλητικής” ηλεκτρονικής σελίδας Thrakisports.gr ,για τη ψευδή δημοσίευση που αφορά την ομάδα μας! Και απορούμε σε τι αποσκοπεί αυτό το άθλιο ψεύδος!

Ο Ερμής Μάνδρας πιστός στην ιστορία του,θα συμμετάσχει κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Ξάνθης για την ποδοσφαιρική χρονιά 2022-2023!