Σφοδρή επίθεση του Εθνικού στον Δήμο Αλεξανδρούπολης! Καταγγέλει αδιαφορία, απαξίωση και υποτίμηση…

Την έντονη δυσαρέσκειά του προς την δημοτική αρχή και κυρίως προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Θεόδωρο Βουρδόλη (χωρις να τον κατονομάζει) εκφράζει με δελτίο Τύπου ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Αιτία όπως αναφέρει ο σύλλογος είναι οι λίγες ώρες προπόνησης που του διατίθενται για τη νέα αθλητική χρονιά στο κλειστό γυμναστήριο του ΚΕΓΕ για την εφηβική ομάδα βόλεϊ.

Ο Εθνικός καταγγέλει αδιαφορία και απαξίωση και υποτίμηση προς αθλητές που έφεραν πανελλήνιες αλλά και διεθνείς διακρίσεις τον τελευταίο ένα χρόνο.

Αναλυτικά ο Εθνικός αναφέρει:

ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ

Αυτήν την «τιμητική» διάκριση επιφύλαξε η αντιδημαρχία αθλητισμού στα παιδιά του βόλλευ του Εθνικού, που έφεραν   θέση στα περιφερειακά πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών,   θέση στο πανελλήνιο σχολικό ,  θέση στο πανελλήνιο Κ17 και  θέση στον κόσμο.

Μετά από αυτές τις διακρίσεις , η «διατίμηση» του αντιδημάρχου τους επιβράβευσε με δύο προπονήσεις, έναντι τριών την περσινή σεζόν, στις 22:30 με 00:00 μ.μ.!!!!!. Στην αξιολογική του κλίμακα ,το ταλέντο των παιδιών , ο μόχθος των προπονητών και η υπομονετική συμπαράσταση των γονιών πήραν την τελευταία θέση .

Είμαστε εξαιρετικά δυσαρεστημένοι από την αδιαφορία , την απαξίωση και την υποτίμηση που έδειξαν οι αρμόδιοι (όλοι), στην προσπάθεια του τμήματος βόλλευ του Εθνικού να αναδείξει την επόμενη νέα  γενιά στην ιστορία του.

Είμαστε δε πολύ προσβεβλημένοι με την κατανομή των ωρών προπονήσεων στα κλειστά γυμναστήρια και διαπιστώσαμε ότι άλλα σωματεία με λιγότερες έως μηδαμινές διακρίσεις πήραν πολύ περισσότερες ώρες. Τυχαίο??