Με σκόρερ Δαρέλα η «χορταστική» ισοπαλία του ΠΑΟΚ Β’ με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες

Ισόπαλοι στο 2-2 έμειναν Πανσερραϊκός και ΠΑΟΚ Β’ στο φιλικό προετοιμασίας στις Σέρρες, ενόψει της σέντρας στην Super League 2 τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με ωραίο πλασέ του Σαΐντ  μου νίκησε τον Μπαλωμένο για το 0-1.

Ο 19χρονος Αλεξανδρουπολίτης Αργύρης Δαρέλας ισοφάρισε για τον Δικέφαλο του Βορρά μόλις στο 11ο λεπτό, αφού πρόλαβε τους αμυντικούς του Πανσερραϊκού και με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ σημείωσε το 1-1.

Μέχρι το 30′ οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, κυνήγησαν τις φάσεις και με παιχνίδι από τα άκρα και από τον άξονα, βγάζοντας τον Σαΐντ άλλες δυο φορές σε καλή θέση για γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ και ο Σιόντης είχε ένα σουτ έξω από την περιοχή, που δεν απείλησε.

Στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου, ο Πανσερραϊκός, έδωσε χώρο, οι παίκτες του Γκαρσία το εκμεταλλεύτηκαν και δημιούργησαν προβλήματα, χάνοντας κάποιες φάσεις, ενώ στο 38′ ο Κούτσιας σημείωσε το 2-1 με προβολή, εν μέσω αμφιβολιών προς τον διαιτητή για την κατακύρωση του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός μπήκε συγκεντρωμένος και αποφασισμένος να γυρίσει το ματς, δείχνοντας πάθος. Στο 53′ ο Σαΐντ κυνήγησε μια φάση, αναγκάζοντας τον Μπαλωμένο να τον ανατρέψει, την στιγμή που τον τρίπλαρε, για να σκοράρει σε κενή εστία. Ο διαιτητής, υπέδειξε το πέναλτι αλλά ο Κανίς αστόχησε από την άσπρη βούλα. Στο 63΄ ο Στίνα με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, έχασε καλή ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα. Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας όσο περνούσαν τα λεπτά ήταν βελτιωμένη, με το παιχνίδι να μεταφέρεται στο μισό γήπεδο και τους παίκτες να σπαταλούν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Στο 77΄ ήρθε η ισοφάριση, καθώς ο Στίνα έστρωσε ωραία την μπάλα εντός περιοχής για τον Λιούμη κι αυτός δεν έχασε την ευκαιρία να πετύχει ακόμα ένα γκολ με την φανέλα του Πανσερραϊκού σε φιλικό επίπεδο, γράφοντας το 2-2. Πριν το φινάλε το ματς ο ΠΑΟΚ πίεσε, ωστόσο άμυνα και Κατσίκας δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα.

Στις καθυστερήσεις ο Μούργος παραλίγο να δώσει τη νίκη στον Πανσερραϊκό, αφού «χόρεψε» την άμυνα του ΠΑΟΚ Β΄, στην μικρή περιοχή, αλλά του σουτ που επιχείρησε, εξουδετερώθηκε, σε κόρνερ από τον αντίπαλο γκολκίπερ, μένοντας έτσι το 2-2, ανάμεσα στις δυο ομάδες.