Super League 2: Πρώην αναλυτής της Ξάνθης προστίθεται στο τιμ της Κ19 του ΠΑΟΚ ως βοηθός του Στέλιου Μαλεζά

Με πίστη στο πλάνο ξεκινάει η φετινή αγωνιστική σεζόν για την Κ19 του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στην τοποθέτηση της η ασπρόμαυρη ΠΑΕ αναφορικά με την εκκίνηση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Στέλιου Μαλεζά.

Οι 13 αγώνες του α’ γύρου του πρωταθλήματος έχουν οριστεί να διεξαχθούν έως τις 11 Δεκεμβρίου με τις δύο πρώτες αγωνιστικές (με Παναιτωλικό και Ατρόμητο) να έχουν προγραμματιστεί για τις 26/27.12 και 3/4.12.

Ο Στέλιος Μαλεζάς που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπουτσια στην Ξάνθη παραμένει στο τιμόνι της ομάδας, όπως και όλο το τεχνικό team, στο οποίο προστίθεται ως βοηθός προπονητή Θάνος Χατζηαθανασίου.

Ο Χατζηαθανασίου είναι πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος διπλώματος UEFA Pro και UEFA A και μεταπτυχιακών τίτλων στην Αθλητική Λειτουργική και Αποκατάσταση, όπως και στην Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2012 από τον Νέστο Χρυσούπολης (Γ’ Εθνική) και συνέχισε στην Κ19 του Ηρακλή, ως βοηθός προπονητή στον Αγροτικό Αστέρα (SL2), την Κέρκυρα (SL1), τον Ηρακλή (SL2), τα Χανιά (SL2), ενώ εργάστηκε ως αναλυτής στην ομάδα της Ξάνθης (όταν ακόμα ήταν στην SL1).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ φέτος ανανεώνεται σχεδόν πλήρως, διατηρώντας ωστόσο κάποιον βασικό κορμό «μεγαλύτερων», γεννημένων το 2004. Παραμένουν οι Μπάμπουρας, Σινανάι, Καλόγηρος, Σπυριδόπουλος, Μάρτος, Αθανασίου, Λυπηρίδης και προστίθενται οι γεννημένοι το 2005, οι περσινοί πρωταθλητές της Κ17.