ΕΣΠΕΘΡ: Ο νεαρός ακραίος Δημήτρης Σταυρόπουλος επέστρεψε στο σπίτι του

Ο ΑΟ Ορεστιάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του δυναμικού ακραίου, Δημήτρη Σταυρόπουλου.

Ο Δημήτρης είναι γεννηθείς το 2001 και αγωνίζεται ως ακραίος έχει καταγωγή από την Ορεστιάδα και είναι γιος του πρώην προπονητή του ΑΟ Ορεστιάδας και νυν του Φοίνικα Ρόδου, Γιώργου Σταυρόπουλου.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟ Ορεστιάδας ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στη ΓΕ Ηρακλείου, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στον Άθλο Ορεστιάδας αλλά λόγω του κορονοϊού δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και τελευταίος του σταθμός ήταν με τον ΟΦΗ στην Volley League.

Ο ιστορικός σύλλογος πιστός στη φιλοσοφία του κινείται για την απόκτηση φιλόδοξων παικτών που θα τον βοηθήσουν ώστε να επιστρέψει στα ψηλά σαλόνια που ήταν κάποτε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας ανακοινώνει την επιστροφή ενός δικού της παιδιού, του Δημήτρη Σταυρόπουλου.

Ο 21χρονος ακραίος έκανε τα πρώτα του βολεϊκά βήματα στις ακαδημίες του ΑΟ Ορεστιάδας ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στη ΓΕ Ηρακλείου και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης! Επιπλέον αγωνίστηκε μία χρονιά στον ΟΦΗ ενώ αποτέλεσε μέλος της Εθνικής Παμπαίδων και παίδων.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στο βολεϊκό του “σπίτι” και του ευχόμαστε μία παραγωγική σεζόν με υγεία και επιτυχίες!