Ελεύθεροι ακόμα οι Ντίνας, Μπέρτος, Μπαργκάν, Πλατέλλας, Μπαξεβανίδης, Μελισσόπουλος, Πασχαλάκης και αρκετοί ακόμα Θρακιώτες

Μπήκαμε στο Σεπτέμβριο και ακόμα αρκετοί παίκτες δεν έχουν βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Οι μεταγραφές στην Ελλάδα ολοκληρώνονται στα μέσα Σεπτεμβρη και στα τέλη Οκτώβρη σε Γ’ Εθνική και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα με σημαντικά ονόματα και από την Θράκη να είναι ακόμα ελεύθεροι.

Σε ομάδες εκτός Θράκης. έκλεισαν πρόσφατα αρκετοί. Στην Καλαμαριά συγκεκριμένα ο Χουσειν Μουμίν και Νίκος Σαμπανίδης, ο Γιάννης Πεχλιβανόπουλος στο Αιγάλεω, ο Γιώργος Τζατζανάς σε Ζάκυνθο, ο Οκάν Σουλειμάν και Κώστας Γκιντίδης σε Καβάλα αν και δεν ανακοινώθηκαν, ο Στράτος Χιντζίδης στα Χανιά, ο Γιώργος Τζελέπης στην Ιεράπετρα και ο Χάρης Ψάλτης παρέμεινε στον Αγροτικό Αστερα, ωστόσο αρκετά παιδιά από την Θράκη με θητεία ακόμα και στην Α’ Εθνική αλλά και τις άλλες εθνικές κατηγορίες ακόμα ψάχνουν την επόμενη ομάδα στην καριέρα τους.

Οι Δήμος Μπαξεβανίδης, Θανάσης Ντίνας, Μανόλης Μπέρτος, Κενάν Μπαργκάν, Βαγγέλης Πλατέλλας, Αλέξανδρος Μελισσόπουλος (φήμες τον στελουν στην Κρήτη) και …. Αλέξανδρος Πασχαλάκης (παιζει καιρό για τον Ολυμπιακό) είναι χωρίς ομάδα ακόμα αν και έχουν αρκετές προτάσεις.

Επισης «άνεργοι» είναι ακόμα οι Κώστας Θυμιάνης, Χρήστος Μπατζιος, Αντώνης Καπνιδης, Παναγιώτης Τριαδης, Θανασης Παπαζογλου, Γιώργος Δημιζας, Ελίνι Δημουτσος, Οκαν Χατζητερζόγλου, Αποστολος Αδαμίδης, Κώστας Γαλεάδης, Γιώργος Τσιλιγκίρης, Λάζαρος Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Σταθάκης, Χαλήλ Ιμπραμ Τανζου, Δημήτρης Ουνγιανλιδης, Αλέξης Μιχαήλ, Γιάννης Φακκης και Σαββας Σιατραβάνης.