Μπάχαλο στην Νάουσα παρά την πρόκριση κόντρα στον Πετεινό! Παραιτήθηκε ο προπονητής και πρώην του Αστέρα Αιγείρου Δημήτρης Βόταρης

Τσουνάμι εξελίξεων έχουμε στον ιστορικό σύλλογο της Νάουσας παρά την άνετη πρόκριση παρά τα προβλήματα κόντρα στον Άρη Πετεινού αφού ο χρηματοδότης της ομάδας Πέτρος Αραμπατζής φαίνεται πώς αποσύρεται από τα διοικητικά του συλλόγου.

Σύμφωνα με την kerkidasport, από όπου και η φωτογραφία, οι ποδοσφαιριστές του ΦΑΣ έκαναν αποχή από την προπόνηση, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα, ενώ παραιτήθηκε και προπονητής Δημήτρης Βοτάρης που στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Αστερα Αιγείρου όταν σπούδαζε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Την προεδρία της ομάδας όπως φαίνεται θα αναλάβει ο Γιώργος Τσαχουρίδης που πέρυσι έιχε τον Αστερα Τριποτάμου και πούλησε προ ημερών το ΑΦΜ στην Νάουσα. Άλλωστε, ο κ. Τσαχουρίδης ήταν αυτός που ανέλαβε όλα τα έξοδα του αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης, αφού υπήρξε αδιαφορία από την διοίκηση του ΦΑΣ και προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να αγωνιστεί κανονικά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει αρκετά μεγάλο οικονομικό άνοιγμα στην ομάδα, που έχει να κάνει κυρίως με τις μεταγραφές που έγιναν, και έτσι από μεθαύριο Δευτέρα θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο Γιώργος Τσαχουρίδης.

Θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ, με αρκετούς -νεαρούς κυρίως- παίκτες να αποτελούν παρελθόν και περίπου 10 καινούργιους, που πέρσι αγωνίζονταν οι περισσότεροι στην Γ’ Εθνική, να έρχονται στην ομάδα.