Γ’ Εθνική: Νέα καθυστέρηση στις αποφάσεις για Αγροτικό Αστέρα, Ορφέα Ξάνθης αλλά και Κοζάνη, Μακεδονικό

Για ακόμα μια φορά στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ δεν ελήφθη η περιβόητη απόφαση για τις προσφυγές Πανδραμαϊκού και Ορφέα Ξάνθης στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Οπως έχει γράψει το ThrakiSportS, η τάση που υπάρχει στην ΕΠΟ ειναι να αγνοηθεί ουσιαστικά η απόφαση του Διαιτητικού, να ξαναεπικυρωθεί η βαθμολογία ως έχει και κάπως έτσι να ανέλθει κανονικά ο Αγροτικος Αστερας στην SL2.

Εφόσον συμβεί αυτό, θα υποβιβαστούν Ορφέας Ξάνθης και Αλεξανδρούπολη, ενώ ο Παδραμαϊκος θα μείνει στην Γ’ Εθνική, όπως και ο Αρης Αβατου και οι ομάδες της θεσσαλονίκης που δεν είχαν αθλητική αναγνωριση (Σοχος, Θέρμη).

Σε μια τέτοια περίπτωση πάντως, Ορφεας Ξάνθης και Πανδραμαϊκός προτίθενται να τραβήξουν το σκοινί και απειλούν να στείλουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας τα μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ που θα λάβουν αυτήν την απόφαση με το ερώτημα της έκπτωσής τους, λόγω μη εφαρμογής δικαστικής απόφασης.

Την ίδια στιγμή, για την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρη είχε οριστεί η συζητηση στο Διαιτητικο Δικαστηριο για το θεμα του 2ου Ομιλου, οπου η Κοζάνη έχει προσφυγει κατά της απόφασης για άνοδο του Μακεδονικού εφοσον δικαιώθηκε πιο πριν από το CAS.

Η συζήτηση αναβλήθηκε και όσο υπάρχει και αυτή η εκκρεμότητα, θα υπάρχουν εκκρεμότητες και στη συγκρότηση του χάρτη τοσο στην Γ’ Εθνική όσο και στην SL2. Γενικά, μπήκε Σεπτέβρης και οι εκκρεμότητες εξακολουθούν να υπάρχουν…