ΕΣΠΕΘΡ: Τέλος μετά από πολλά χρόνια και ως πρωταθλητής ο Κιοσσές από τις γυναίκες της ΑΕ Κομοτηνής, αναλαμβάνει ο Μαυροκέφαλος

«Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Coach Μιχάλη Μαυροκέφαλου στο γυναικείο τμήμα του Συλλόγου».

Με αυτήν την ανακοίνωση ουσιαστικά η ΑΕ Κομοτηνής ανακοινωσε ένα τέλος εποχης στην ΑΕ Κομοτηνης, αφού ο Δημητρης Κιοσσές παύει να είναι πλέον ο προπονητης στο γυναικείο τμήμα του συλλόγου, το οποίο οδήγησε σε πολλές διακρίσεις με τελευταία τον φετινό τίτλο στην ΕΣΠΕΘΡ.

Αναφορικά με τον Μαυροκέφαλο, η ανακοινωση αναφέρει: «Ο φέρελπις τεχνικός, προέρχεται από την τεχνική ηγεσία του Άθλου Πατρών, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα παμπαίδων Αχαϊας ενώ θα είναι υπό την επίβλεψη του πολύπειρου Ανέστη Γιαννακόπουλου, ο οποίος είναι στο τιμόνι του ανδρικού. Μέντορας του νέου τεχνικού της ΑΕ Κομοτηνής είναι ο Coach Δημήτρης Σπυρόπουλος, Ομοσπονδιακός τεχνικός στην Αχαϊα. Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη Μαυροκέφαλο και του ευχόμαστε μία εποικοδομητική και επιτυχημένη σεζόν».

Λίγες ώρες μετά την ανακοινωση του Μαυροκέφαλου, η ΑΕ Κομοτηνής εξέδωσε νέα ανακοινωση για να ευχαριστήσει τον Κιοσσέ για την προσφορά του και να γνωστοποιήσει ότι συνεχίζει στον σύλλογο αλλά μόνο στις ακαδημίες. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Θα ήταν παράλειψη μας αν δεν εκφράζαμε ένα δημόσιο ευχαριστώ στον πιστό στρατιώτη της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής Δημήτρη Κιοσσέ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το γυναικείο τμήμα της ΑΕ Κομοτηνής και πλέον συνεχίζει στις ακαδημίες του συλλόγου.
Αποκορύφωμα της εξαιρετικής προσφοράς του έμπειρου τεχνικού στο σύλλογο μας ήταν η ανάδειξη της ΑΕ Κομοτηνής ως πρωταθλήτριας ΕΣΠΕΘΡ ΑΝΜΑΚ τη σεζόν 2021-22.
Κοουτς σ ευχαριστούμε για όλα και είμαστε σίγουροι πως η προσφορά σου θα συνεχίζεται με την ανάδειξη νέων αθλητριών«
.