Αποκάλυψη: Υπήρχε και άλλος τιμωρημένος παίκτης του Πανθρακικού στο ματς του Κυπέλλου με την Αλεξανδρούπολη

Μπορεί η ένσταση της Αλεξανδρούπολης να εστιάζει στην παράτυπη συμμετοχή του σκόρερ του Πανθρακικού Χρήστου Βάσκου στην μεταξυ των δυο ομάδων αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης για το Κυπελλο Ελλάδος, ωστόσο υπήρχε και δευτερος παίκτης που αγωνιστηκε τιμωρημένος.

Η αναφορά δεν αφορά τον Ντενίζ Μπαϊκαρά, η συμμετοχή του οποίου επίσης είναι ελεγχόμενη και θα μπορούσε να οδηγήσει σε κυρώσεις τον Πανθρακικό σύμφωνα και με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS την περασμένη Πέμπτη.

Οπως προκύπτει από την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ για τις τιμωρίες που μεταφέρθηκαν για τη νεα σεζόν, πέρα από τον Χρήστο Βάσκο είχε τιμωρία και ο Βασίλης Αντωνιάδης, συνεπώς και η δική του συμμετοχή στο ματς με την Αλεξανδρούπολη ήταν παράνομη.

Βέβαια, από το ρεπορτάζ του ThrakiSportS από τον περίφημο πλέον αγωνα Πανθρακικός – Προσοτσάνη τον περασμένο Ιούνιο δεν προκύπτει κάποια αποβολή του Αντωνιάδη, ενώ αντίθετα επιβεβαιώνεται αυτή του Βάσκου που έφαγε κόκκινη στο 86ο λεπτό.

Αντιθετα, φέρεται να έχει αποβληθεί και ένας παίκτης των Δραμινών, ωστόσο η ΕΠΟ δεν είχε δώσει μεταφορά τιμωρίας ποδοσφαιριστή της δραμινής ομάδας στη νέα σεζόν. Επίσης, τιμωρία μετέφερε ο Ευθυμιάδης της Αλεξανδρούπολης που βρέθηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής αλλά δεν αγωνίστηκε, ακριβώς επειδή ήταν τιμωρημένος.

Η ουσια όμως είναι ότι και ο Βάσκος να μην χρησιμοποιούνταν, καθώς υπενθυμίζεται ότι δεν ξεκίνησε στην ενδεκάδα αλλά πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, το πιθανότερο είναι να θεμελιωνόταν και πάλι λόγος ένστασης από την Αλεξανδρούπολη, γεγονός που κάνει ακόμα πιο μεγάλη την γκάφα των ιθυνόντων του Πανθρακικού.

Ιδού η επίσημη αναφορά με τα υπόλοιπα ποινών της ΕΠΟ…