Super League 2: Επιστρέφει στην Κρήτη ο Εβρίτης αμυντικός Στράτος Χιντζίδης

Στα Χανιά αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο 34χρονος Εβρίτης αριστερός αμυντικός και πρώην αρχηγός του ΟΦ Ιεράπετρας, Στράτος Χιντζίδης.

Ο Στράτος Χιντζίδης (γεννημένος στις 13/12/87) έχει πολυετή πείρα από τις εθνικές κατηγορίες. Την πρώτη του εμπειρία στη Γ’ Εθνική την είχε με το Πολύκαστρο, για να ακολουθήσουν οι ΠΑΕ Θράκη, Φωκικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εορδαϊκός, Πόντιοι Κατερίνης, Πανηλειακός, Απόλλων Αθηνών, Ηρακλής, Παναχαϊκή, Ολυμπιακός Βόλου (δύο θητείες) και Κέρκυρα όπου έκανε ντεμπούτο στη Super League. Η συνέχεια τον βρίσκει ξανά στον Απόλλωνα για ένα εξάμηνο, ενώ αγωνίστηκε και στα Τρίκαλα. Πήγε στον ΑΟΧ/Κισσαμικό όπου δεν αγωνίστηκε ποτέ καθώς γύρισε για χάρη του ΠΟ Τρίγλιας – Ηρακλή και τελευταίος του σταθμός ήταν ο ΟΦ Ιεράπετρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ο 34χρονος έμπειρος Στράτος Χιντζίδης που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ θα επιστρέψει στην ομάδα των Χανίων, στην οποία πάντως την προηγούμενη φορά ενώ είχε ανακοινωθεί, ουσιαστικά δεν έπαιξε, αφού αποχώρησε. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ήταν στον ΟΦ Ιεράπετρας με τον οποίο μέτρησε 24 συμμετοχές και 1 γκολ.