Νέα παρέμβαση Τζάτζου: «Η Ξάνθη εκτελέστηκε στα δικαστήρια, οι υπόλοιποι… την γλίτωσαν»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis φιλοξενήθηκε ο Μάκης Τζάτζος, με αφορμή την ανάρτηση που έκανε για την «κατρακύλα» της Ξάνθης.

Αρχικά η παλια δόξα του συλλόγου, που μέχρι πριν έναν χρόνο ήταν και μέλος του ΔΣ υπό τον Μπιλ Πάπας, αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Ξάνθης:

«Είμαι προβληματισμένος γιατί η ομάδα που έκανα την καριέρα μου δεν είχε ποτέ τέτοια θέματα, τον είχε ψηλά τον αθλητισμό και αυτή η κατάσταση μας ανησυχεί όλους. Ξέρουμε ότι ο ιδιοκτήτης είχε κάποια θέματα σχετικά με τις δουλειές του και όλοι αγωνιούμε με το πως θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση»

Μιλώντας για τον Πανόπουλο, είπε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Πανόπουλος ήταν 30 χρόνια, δεν χρωστούσε ποτέ, ήταν πραγματικά πρότυπο. Όπως ακριβώς είχε φτιάξει και μια ομάδα πρότυπο. Όλα αυτά τα χάσαμε, τώρα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα».

Τέλος, για το πως μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα στην ομάδα, σχολίασε: «Για να είμαστε και δίκαιοι, η Ξάνθη για να πέσει από την Super League εκτελέστηκε στα δικαστήρια. Οι υπόλοιποι την γλύτωσαν. Η περιοχή ερημώνει, υπάρχει ανεργία και εκείνο το κομμάτι έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Από την άλλη, βέβαια, η ομάδα έχει μια μεγάλη περιουσία, γήπεδο και αθλητικό κέντρο. Δεν ξέρω αν τα χρέη είναι τόσο μεγάλα για να μην μπορούν να καλυφθούν».