Καμία έγγραφη δήλωση απόσυρσης της ΠΑΕ Ξάνθη στην Super League 2 για το πρωτάθλημα ή στην ΕΠΟ για το Κύπελλο

Κόντρα στην φημολογία που είχε αναπτυχθεί έντονα τις τελευταίες ώρες, καμία έγγραφη δήλωση απόσυρσης της Ξάνθης από το πρωτάθλημα της Super League 2 δεν είχε φτασει μεχρι και το απόγευμα της Παρασκευής.

Αυτό αναφέρουν πηγές της «μικρής λίγκας» στο ThrakiSportS, σημειώνοντας ότι τελικά το ίδιο ισχύει ακόμα και για τον Διαγόρα, αφυ επίσημο χαρτί παραίτησης δεν έφτασε ακόμα.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Ξάνθη έστω και την τελευταία στιγμή είχε βρει τις 7.000 ευρώ που ήταν το παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και το ειχε καταθέσει κανονικά.

Εφόσον δεν υπάρξει έγγραφη δηλωση απόσυρσης προς την διοργανώτρια, η Ξάνθη θα συμμετάσχει κανονικά στην κλήρωση της Δευτέρας και αν δεν κατέβει τελικά στο πρωταθλημα και αρχίσει να τρώει -3 βαθμούς μέχρi την τελική αποβολή.

Το ίδιο ισχύει και με τον Διαγόρα. Η ομάδα της Ρόδου είχε γραφτεί ότι έστειλε το χαρτί της αποσυρσης, ωστόσο πηγές της SL2 που μίλησαν στο ThrakiSport αποκάλυπταν ότι επισήμως τέτοιο χαρτί δεν έχει φτάσει από την ομάδα της Δράμας.

Την ίδια στιγμή πηγή της ΕΠΟ επίσης ανέφερε στο ThrakiSportS ότι δεν υπήρχε, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, οποιαδήποτε δήλωση απόσυρσης της ομάδας της Ξάνθης και από το Κύπελλο Ελλάδος Ποδοσφαίρου.

Λογικά τα δυο έγγραφα θα φύγουν ταυτόχρονα, αλλά για να συμβεί αυτό πρεπει πρώτα να ληφθεί η απόφαση από τον Μπιλ Πάπας και συνολικά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ξάνθη, που θα γράψει έτσι την πιο μαύρη σελίδα του συλλόγου.