Μπήκε ο Σεπτέμβριος, σταματάνε πλέον και οι προπονήσεις των πιτσιρικάδων στην ΠΑΕ Ξάνθη! Κατεβαίνουν και τα τελευταία ρολά

Ο Αύγουστος μας τελείωσε και μαζί του το καλοκαίρι, μπήκε ο Σεπτέμβρης με το φθινόπωρο, αλλά αντί να ανεβαίνουν οι αγωνιστικοί ρυθμοί, τελικά όλα δείχνουν ότι η ΠΑΕ Ξάνθη πλέον κατεβάζει ρολά και σταματά προπονήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λίγοι επιλεγμένοι νεαροί παίκτες από την Κ20 και Κ17 που ξεκίνησαν πριν τρεις εβδομάδες προπονήσεις και χάρη σε αυτές διατηρούνταν ένας κάποιος σφιγμός στον ΑΟΞ, σταματούν τις προπονήσεις με την έλευση του Σεπτέμβρη.

Ηδη οι παίκτες ενημερώθηκαν από τον Νίκο Κεχαγιά, επικεφαλής της ακαδημίας και της όλης αυτής προσπάθειας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ώστε να αναζητήσουν ως ελεύθεροι τους επόμενους σταθμούς της καριέρας τους.

Πλέον φαίνεται ότι έχει χαθεί κάθε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη Μπιλ Πάπας ακόμα και από αυτούς που μέχρι πρόσφατα ισχυρίζονταν ότι ήταν σε ανοιχτή γραμμή μαζί του. Και κάπως έτσι, ο ΑΟΞ μέρα με τη μέρα σβήνει…