ΕΠΣ Ξάνθης: Τουρνουά το Σάββατο στη μνήμη του Σάκη Ψωμά με Ασπίδα, ΑΠΟΞ Ραιδεστό και ομάδα Παλαιμάχων αλλά… χωρίς ΑΟΞ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ενημερώνει πως το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο του ΑΟΞ θα διοργανωθεί τουρνουά εις μνήμη του Σάκη Ψωμά.

«Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος η Ασπίδα Ξάνθης, η ΑΠΟΞ Ραιδεστός και ομάδα φίλων – παλαιμάχων που θα βρεθούν για να τιμήσουν έναν άνθρωπο που προσέφερε πολλά στο ποδόσφαιρο της Ξάνθης», αναφέρει η ανακοινωση της ΕΠΣ Ξάνθης.

«Κατά την διάρκεια των αγώνων ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Ξάνθης θα τιμήσουν τον Σάκη Ψωμά με αναμνηστική πλακέτα», αναφέρεται επίσης (προφανώς εννοούν ότι θα την παραδωσουν σε κάποιον συγγενή του).

Παράλληλα θα υπάρχει «κουμπαράς» με προαιρετική συνεισφορά με τα έσοδα να διατίθενται στο «ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης.

Αίσθηση πάντως προκαλεί η απουσία οποιασδήποτε αναφοράς σε ΑΟΞ, την ωρα που ο Σάκης Ψωμάς ήταν ο σκορερ του πρώτου τέρματος στην ιστορία της ομάδας, πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων «Ο Δημόκριτος» αλλά και από τους κορυφαίους γνώστες της ιστορίας της ομάδας με εξαιρετικά πλούσιο αρχείο…

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΤΟΥΡΝΟΥΑ "Σ ΑΚΗΣ ΨΩΜ ΑΣ" ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ ΦΙΛΟΙ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ A. ΠΟ.Ξ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟ Α.Ο.三 ΣΑΒΒΑΤΟ 03.09.2022 17:00 POS ΑΙΡΙΚΩΝ SONENEN HOUNE HONVE"