Πασίγνωστος πρώην παίκτης της Ξάνθης θύμα της αίρεσης των εξορκισμών για το πρόβλημα στο γόνατό του (+video)

Το θέμα με τους εξορκισμούς στην Θεσσαλονίκη έχει πάρει διαστάσεις και μάλιστα έγιναν και συλλήψεις ατόμων που ανήκουν στην συγκεκριμένη αίρεση.

Ωστόσο αν και αφέθηκαν ελεύθεροι, εκείνοι προανήγγειλαν πως θα συνεχίσουν.

Remaining Time -0:00Fullscreen

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή του Mega «Live News», και ένας πρώην άσσος της Ξάνθης αλλά και του Παναθηναϊκού είχε πέσει θύμα της αίρεσης των εξορκισμών.

Ο λόγος για την «χρυσή» αλλαγή του Παναθηναϊκού, τον Εμμάνουελ Ολισαντέμπε, ο οποίος ήταν στους «πράσινους» από το 2001 ως το 2005, ενώ την περίοδο 2006-2007 δόθηκε δανεικός στον ΑΟΞ χωρίς όμως να βρει τον καλό του εαυτό, αφού μέτρησε μόλις έξι συμμετοχές και μάλιστα χωρίς κανένα γκολ.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε πρόβλημα με το γόνατό του με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στον «πάστορα» Ανδρέα τότε, προκάτοχο του Χάρη, για να τον κάνει… καλά.

Μάλιστα, στο βίντεο της… θεραπείας του, φαίνεται στο τέλος να… γιατρεύεται, με τον ίδιο να αναφέρει ότι νιώθει καλά και να τρέχει γύρω γύρω από την σκηνή.

Ο διάλογος ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον «πάστορα» Ανδρέα:
– Πιστεύεις ότι ο Θεός μπορεί το φτιάξει;
– Πιστεύω ότι είναι η μόνη απάντηση
– Θα σε ραντίσουμε με το θαυματουργό νερό
– Ναι
– Στο όνομα του Ιησού Χριστού, Θεέ μου, απελευθέρωσέ τον
– Νιώθω καλύτερα αλλά νιώθω ακόμη δυσφορία
– Θεράπευσέ τον στο όνομα του Ιησού Χριστού. Σήκω αδελφέ μου, είσαι ελεύθερος! Πού νιώθεις δυσφορία; Στο αριστερό; Στο όνομα του Ιησού Χριστού, έκανες το θαύμα.
– Νιώθω καλά.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες λένε: «Εντυπωσιάστηκα όταν είδα το πρόσωπό του γιατί οι περισσότεροι δε θα πιστέψουν ότι είναι ο Ολισαντέμπε του Παναθηναϊκού».