LIVE για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος: Πανθρακικός – Αλεξανδρούπολη FC και ΦΑΣ Νάουσα – Άρης Πετεινού

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στα παιχνίδια των τριών ομάδων της Θράκης για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Ποδοσφαίρου για την σεζόν 2022-2023.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορέσετε να έχετε λεπτό προς λεπτό ενημέρωση για τα τρία παιχνίδια των ομάδων της Θράκης για την Α’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Χορηγός των μεταδόσεων και η Avance που διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Εκεί θα βρείτε πολυτελή καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Eπίσης χορηγός της μετάδοσης είναι ο σύμβουλος ασφαλίσιμων κινδύνων Κώστας Καραγιάννης (τηλέφωνο 6977154969), Διδάκτωρ ΑΠΘ, εξειδικευμένος σε αθλητικά προγράμματα υγείας σωματείων, αθλητών και ασφαλίσεις μηχανικών, γιατρών, λογιστών, δικηγόρων και όλων των ειδικοτήτων.

Θυμίζουμε επίσης ότι πρέπει να κάνετε reload από mobile συσκευές και ανανέωση ή να πατάτε F5 από σταθερούς υπολογιστές, για να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για την εξέλιξη στους αγώνες. Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και πέναλτι. Τα παιχνίδια ξεκινούν στις 17:30 και μετά το τέλος του κάθε αγώνα θα υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για κάθε ματς στο ThrakiSportS:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
1η ΦΑΣΗ (ΤΕΤΑΡΤΗ 31/8, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 17:30)

Πανθρακικός – Αλεξανδρούπολη FC 1-0 (66′ Βασκος πεν.) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

ΦΑΣ Νάουσα – Άρης Πετεινού 4-1 (59′ Τασιωνας, 78′ Ντογος, 81′ Πιπιλιάρης, 90′ Τασιωνας – 29′ αυτογκόλ Παπαδοπουλος) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

Ωρα 17:10 Σε είκοσι λεπτά ξεκινούν οι αναμετρήσεις για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με εμάς να δινουμε έμφαση στα δυο ματς των τριών κυπελλούχων της Θράκης.

Ωρα 17:13 Η ενδεκάδα του Πανθρακικού: Κοτσάκης, Αρετάς, Αντωνιάδης, Λειβαδιώτης, Σιδηρόπουλος, Χακάν, Σμάλης, Γιαννακιτσίδης, Μπαϊκαρά, Γκουτσίδης, Φουρλατάρας.

Ωρα 17:18 Η ενδεκάδα της Αλεξανδρούπολης: Κεσουδάκης, Ακρίβος, Γκαϊδατζής, Λίτσιος, Ράλλης, Τσιεγγελίδης, Μουρατίδης, Μαλτέζος, Τσιτσεκίδης, Καρακασίδης, Τζαλίλης.

Ωρα 17:23 Αγώνες γίνονται σήμερα σε όλη την Ελλάδα απο την Θράκη ως την Κρητη, με αυτήν και την επόμενη φάση να έχει μόνο ερασιτεχνικά σωματεία που κατέκτησαν τα τοπικα κυπελλα στους νομούς τους

Ωρα 17:28 Αναμφισβητητα στην Θρακη κυριαρχει το ντερμπι του Πανθρακικού με την Αλεξανδρούπολη ενώ ο Αρης Πετεινου έχει ιστορική και συνάμα δύσκολη έξοδο στην Νάουσα.

Ωρα 17:32 Μικρη καθυστερηση στην έναρξη και των δύο ματς.

Ωρα 17:34 Τωρα ξεκινά η αναμέτρηση στην Νάουσα με τον Αρη Πετεινου στην σέντρα.

Ωρα 17:36 Εναρξη και στο ΔΑΚ Κομοτηνης, στην αναμέτρηση Πανθρακικού – Αλεξανδρούπολης.

Ωρα 17:41 Πρωτη υποψια ευκαιριας στο ΔΑΚ Κομοτηνης στο 5ο λεπτο. Σε σεντρα Μπαικαρα παραλιγο να εχουμε το αυτογκολ, τελικα εχουμε κορνερ για τον Πανθρακικο

Ωρα 17:47 Ξεπεράσαμε το δεκάλεπτο στη Νάουσα, πρώτη ευκαιρια για τους γηπεδουχους με ενα σουτ του Κρισταν, πέρασε άουτ

Ωρα 17:53 Στην Κομοτηνη, ευκαιρια για τον Πανθρακικο. Κάθετη Μπαϊκαρά, πλασέ Φουρλατάρας, έδιωξε ο Κεσουδάκης.

Ωρα 17:55 Συμπληρωσαμε 20 λεπτά στη Νάουσα, παραμένει το 0-0 αλλά έχουν σσαφή υπεροχή οι γηπεδούχοι.

Ωρα 17:59 Στο ΔΑΚ Κομοτηνης ευκαιρία με σουτ του Γκουτσιδη απο αριστερά, έδιωξε και πάλι ο Κεσουδάκης.

Ωρα 18:00 Στη Νάουσα έχουμε cooling break από τον διαιτητη. Διακοπή λοιπον.

Ωρα 18:03 Στην Κομοτηνη ευκαιρια για τον Πανθρακικό, τετατετ Φουρλαταρας, δεν μπορεσε ομως να πλασαρει σωστα καθώς του έφυγε το κοντρόλ.

Ωρα 18:04 Γκοοοοολ στη Νάουσα για τον Αρη Πετεινου. Κοντρα στην ροή του μέχρι τώρα ματς, αφου ειχαν υπεροχή οι γηπεδουχοι, με αυτογκολ ανοιγει το σκορ για τους Ξανθιώτες καθως εγινε μια σεντρα του Τουραντζιδη απο δεξια και μπερδευτηκαν ο τερματοφυλακας με τον αμυντικο Παπαδοπουλο, απο το κεφαλι του οποιου η μπαλα κατέληξε στα διχτυα λιγο πριν το ημίωρο. Νάουσα – Αρης Πετεινού 0-1

Ωρα 18:06 Νεα υποψια ευκαιριας για τον Πετεινο, τα εχουν χαμενα οι γηπεδουχοι, παραλιγο το 2-0 αλλά δεν ήρθε.

Ωρα 18:09 Πρωτη ευκαιρια στην Κομοτηνη για την Αλεξανδρουπολη αλλα μια αδυναμη κεφαλια μπλοκαρε ο Κοτσακης.

Ωρα 18:15 Παγωνει εξυπνα το παιχνίδι ο Αρης Πετεινου, ενω ανεβαζουν αποδοση οι γηπεδουχοι της Ναουσας αλλά χωρις επιτυχια μεχρι στιγμης. Αρχιζει να γινεται και λιγο σκληρο το παιχνιδι.

Ωρα 18:17 Στο ΔΑΚ Κομοτηνης ευκαιρια για Αλεξανδρουπολη, μακρινο σουτ αλλα διωχνει ο Κοτσακης

Ωρα 18:19 Νεα μεγαλη ευκαιρια για την Αλεξανδρουπολη με το σουτ του Καρακασίδη, απιθανη επεμβαση ο Κοτσακης που απομακρύνει σε κόρνερ.

Ωρα 18:21 Στη Ναουσα μεγαλη ευκαιρια για τους γηπεδουχους στο 45ο λεπτο. Ο Αργυριου μετα απο κορνερ βρέθηκε σε πλεονεκτικη θεση, αλλα σουταρε άουτ

Ωρα 18:22 Μικρή σύρραξη στο ΔΑΚ Κομοτηνής στο 44′ για μη τήρηση του fairplay.

Ωρα 18:23 Λήξη πρώτου 45λεπτου στη Νάουσα με τους Ξανθιωτες μπροστά, κόντρα στη ροη του ματς αλλα αυτο που μετράει ειναι τα γκολ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Νάουσα – Αρης Πετεινου 0-1.

Ωρα 18:26 Λήξη πρώτου 45λεπτου και στην Κομοτηνή. Καλύτερος ο Πανθρακικός αλλά στο τέλος ισορροπησε η Αλεξανδρουπολη χωρίς γκολ μεχρι στιγμής. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Πανθρακικός – Αλεξανδρούπολη 0-0.

Ωρα 18:35 Υπενθυμίζεται ότι τα ματς ειναι νοκ άουτ, άρα σε περίπτωση ισοπαλιας θα εχουμε παράταση και ίσως πεναλτι.

Ωρα 18:43 Εχoυν επιστρεψει οι παικτες και περιμενουν τον διαιτητη στη Ναουσα. Στην Κομοτηνη δεν έχουν βγει ακομα

Ωρα 18:45 Τωρα η εναρξη του δευτερου μερους στη Ναουσα.

Ωρα 18:49 Εναρξη του δευτερου ημιχρονου και στην Κομοτηνη.

Ωρα 18:51 Στη Ναουσα ευκαιρια για τους γηπεδουχους, σουτ του Ντογου αλλα ο Αθανασιου σε σωστη θεση μπλοκάρει.

Ωρα 18:58 Γκολ στη Νάουσα για τους γηπεδουχους. Καλή προσπαθεια απο τον Ντογο απο τα δεξια, ο Αθανασιου εδιωξε με υπερενταση αλλα ο Τατσιώνας, χρυση αλλαγη για τους γηπεδουχους, πήρε το ριμπαουντ και εστειλε την μπαλα τα διχτυα. Νάουσα – Άρης Πετεινού 1-1.

Ωρα 19:00 Στο ΔΑΚ Κομοτηνης χωρις κατι ιδιαιτερο ως αυτη τη στιγμη στο δευτερο μερος, μετά από ένα συμπληρωμένο δεκάλεπτο

Ωρα 19:05 Πλεον στην ισοπαλια και τα δυο ματς που μεταδίδουμε. Λέτε να έχουμε παράταση;

Ωρα 19:07 Πέναλτι για τον Πανθρακικό στο ΔΑΚ Κομοτηνης σε ανατροπή του Γιαννακιτσιδη απο τον Κεσουδάκη.

Ωρα 19:09 Γκολ για τον Πανθρακικό. Σκορερ ο Βάσκος με εύστοχο χτυπημα πέναλτι. Ξεγέλασε τον γκολκίπερ και έτσι ανοιγει το σκορ και έχουμε στο 66ο λεπτο. Πανθρακικός – Αλεξανδρούπολη 1-0

Ωρα 19:12 Μεγαλη νεα φαση για τον Πανθρακικο μετά το γκολ, ο Βασκος βρεθηκε σε πλεονεκτική θεση απο πασα Ερκαν αλλά μπλόκαρε ο Κεσουδάκης.

Ωρα 19:18 Γκολ για τη Νάουσα. Σκορερ ο ιδιαιτερα δραστηριο Ντογος στο 74ο λεπτο, προβάδισμα πρόκρισης πλέον για τους Ημαθιωτες. Νάουσα – Αρης Πετεινου 2-1

Ωρα 19:19 Στο ΔΑΚ Κομοτηνης αλλαγη ισορροπιων στο 80′, κοκκινη ο Σιδηροπουλος και συνεχιζει με 10 Πανθρακικος

Ωρα 19:21 Γκολ ξανα για τη Νάουσα. Σκορερ αυτη τη φορα ο Πιπιλιάρης, που δειχνει να κλειδωνει την νίκη – προκριση για τους γηπεδουχους αν και εχουμε ακομα 15 περιπου λεπτά. Νάουσα – Αρης Πετεινου 3-1

Ωρα 19:22 Κοκκινη και στον τερματοφυλακα της Αλεξανδρουπολης Κεσουδακη και πλέον ελλείψει άλλης αλλαγής θα κάτσει κατω απο τα δοκαρια ο Άγγελος Πατσιώρας. Με δέκα συνεχίζουν και οι δυο.

Ωρα 19:25 Πεντε, ισως και λιγοτερα μενουν και στα δυο ματς.

Ωρα 19:30 Γκολ για τη Ναουσα στο 90ο λεπτο. Ο Τασιωνας εκανε το μακρινο σουτ, εκτος περιοχής, συρτό στη δεξια γωνία και διευρυνεται το σκορ. Ναουσα – Αρης Πετεινου 4-1

Ωρα 19:32 Τελευταια λεπτα και στο ΔΑΚ Κομοτηνης με αρκετες εντασεις και τις δυο ομαδες να συνεχιζουν με δεκα παικτες. Εδω εστιαζουμε το ενδιαφέρον πλεον, αφου στη Ναουσα τα παντα εχουν κριθει

Ωρα 19:33 Τελος στη Ναουσα. Τελικό αποτέλεσμα: Νάουσα – Αρης Πετεινου 4-1.

Ωρα 19:35 Στις καθυστερησεις μπηκαμε στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ο Πανθρακικός κρατάει ως στιγμής την πρόκριση

Ωρα 19:37 Τελος και στο ΔΑΚ Κομοτηνης. Ο Πανθρακικος στην επομενη φαση. Τελικο αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Αλεξανδρουπολη 1-0.

https://www.thrakisports.gr/2022/08/31/kypello-ellados-megali-prokrisi-toy-panthrakikoy-me-vasko-apo-tin-aspri-voyla-sto-ntermpi-me-tin-alexandroypoli-fc/