Κύπελλο Ελλάδος: Το όνειρο κράτησε μια ώρα αλλά διαλύθηκε με τεσσάρα από τη Νάουσα για τον Άρη Πετεινού

Την ήττα με 4-1 γνώρισε στο Δημοτικό Γήπεδο της Νάουσας ο Άρης Πετεινού, καθώς κρατούσε το προβάδισμα για μια ώρα αγώνα, αλλά στο τελευταίο μισάωρο κατέρρευσε και η ΦΑΣ Νάουσα τον φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ.

Οι παίκτες της Νάουσας μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ, αρχικά στο 9′ με το σουτ του Κρίσταν και έπειτα στο 20′ με την κεφαλιά-ψαράκι του Ξανθόπουλου να μπλοκάρει ο Αθανασίου.

Ο Άρης Πετεινού ευτύχησε να προηγηθεί στο 26′, όταν ο Τουρατζίδης σέντραρε και ο Παπαδόπουλος άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 με αυτογκόλ.

Η Νάουσα είχε ακόμα δύο καλές στιγμές πριν την ανάπαυλα, αρχικά με τη διπλή επέμβαση του Αθανασίου στις προσπάθειες των Γιαννόπουλου και Αργυρίου στο 41′ και τέσσερα λεπτά μετά στην νέα κεφαλιά του Γιαννόπουλου που πέρασε λίγο άουτ, με το 0-1 να μένει μέχρι το σφύριγμα του ημιχρόνου.

Στο 51′ και πάλι ο γκολκίπερ του Άρη Πετεινού μπλόκαρε το σουτ του Ντόγου, ενώ στο 59′ ο Ντόγκος έπιασε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Πιπιλιάρη, η μπάλα απομακρύνθηκε αρχικά αλλά ο Τασιώνας πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό σουτ σημείωσε το 1-1.

Ο Άρης Πετεινού έμεινε με παίκτη παραπάνω στο 70′, όταν ο Κουτσούκης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά η συνέχεια ήταν εφιαλτική.

Στο 76′ μετά τον ωραίο συνδυασμό Πιπιλιάρη και Τασιώνα, ο Ντόγκος ήταν ο τελικός αποδέκτης και διαμόρφωσε το 2-1 για τους γηπεδούχους, που πήραν το προβάδισμα πρόκρισης αλλά δεν σταμάτησαν εκεί.

Δύο λεπτά μετά και πάλι από ενέργεια του Ντόγου, ο Πιπιλιάρης διαμόρφωσε από κοντά το 3-1, ενώ το τελικό 4-1 για τη Νάουσα ήρθε στα τελευταία λεπτά, με ωραίο σουτ του Τασιώνα έξω από την περιοχή.

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (Δημήτρης Βοτάρης): Μούτσα, Παπαδόπουλος, Κουτσούκης, Πίτος (53′ Τασιώνας), Αργυρίου, Γιαννόπουλος, Πιπιλιάρης, Ξανθόπουλος, Κρίσταν (79′ Γατουρτζίδης), Μπιγκάνος, Ντόγος (87′ Κωστογλίδης).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Τάσος Νεοφυτίδης): Αθανασίου, Σαμαράς, Ρέβης, Σιδηράς (86′ Αμανατιάδης), Σαρηγιαννίδης, Μιλκόγλου, Παυλίδης, Αβερόπουλος, Τυριάκης (71′ Δασκαλάκας), Τουρατζίδης, Κουρού (81′ Κουτσομιχάλης).