Φιλική τριάρα για «Ελέ» και Πανσερραϊκό επί της Δόξας Δράμας

Φιλική αναμέτρηση στη Δράμα έλαβε χώρα ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Πανσερραϊκό με τους Σερραίους να επικρατούν εύκολα με 0-3.

Ένα φιλικό στο οποίο τόσο ο προπονητής της Δόξας, Κυριάκος Κετσιεμενίδης, όσο και εκείνος του Πανσερραϊκού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα από τους ποδοσφαιριστές τους.

Τα «λιοντάρια» μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 5’ πήραν προβάδισμα όταν ο Σοφιανός πέρασε την κάθετη στον Λιούμη, εκείνος «τρύπησε» την άμυνα των γηπεδούχων και με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Οι Σερραίοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα πριν την ανάπαυλα, όμως τα σουτ του Ανάκογλου στο 23’ και στο 43’ πέρασαν άουτ.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λιούμης επωφελήθηκε από τις κόντρες, του στρώθηκε η μπάλα και δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη κάνοντας με ωραίο τελείωμα το 0-2, πετυχαίνοντας και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το τελικό 0-3 πέτυχε στο 56’ ο Μασκανάκης μετά από διπλή προσπάθεια και αφού αρχικά ο Καράδαης απέκρουσε την μπάλα στο πρώτο σουτ.