Επανέρχεται δύο χρόνια μετά σενάριο για εμπλοκή του Ηλία Αϊβάζογλου στην ΠΑΕ Ξάνθη

Επανέρχεται μετά από δύο χρόνια το όνομα του Ηλία Αϊβάζογλου ως υποψήφιο αγοραστή και νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη.

Όπως αποκαλύπτει η mikriliga, υπάρχει κινητικότητα προκειμένου να βρεθεί λύση στις προχωρημένες επαφές που ήδη γίνονται με τον Ηλία Αϊβάζογλου, μετά το αδιέξοδο της μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ.

Μένει να φανεί εάν εντέλει ο πρώην ιδιοκτήτης του ΑΟΤ που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Θεσσαλονίκη, εμπλακεί στην ΠΑΕ Ξάνθη και δώσει… σανίδα σωτηρίας.

Το όνομα του Ηλία Αϊβάζογλου είχε ακουστεί, χωρίς εν τέλει τότε να διαψευστεί, ως ένα όνομα με το οποιο συζητούσε ο Χρήστος Πανοπουλος για να δωσει τις μετοχές του ΑΟΞ.

Τότε τα δημοσιευματα από ΜΜΕ του Μαρινάκη (σε περίοδο πολυϊδιοκτησίας) ανέφεραν και ραντεβού του Μάκη Γκαγκάτση για το θέμα, αλλά είχαν υπάρξει και δημοσιεύματα απο μέσα της Θεσσαλονίκης που επρόσκειντο στην πλευρά Σαββίδη (Metrosport) που επίσης αποκάλυπταν προχωρημένες συζητήσεις.

Αυτήν την φορά, δυο και πλέον χρόνια μετά, η πληροφορία μεταδίδεται από την mikriliga και θα φανεί τις επόμενες μέρες η εγκυρότητά της αλλά και το κατά πόσον, ακόμα και αν ευσταθεί, είναι εφικτή μια μεταβίβαση μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθη με δεδομένη την δέσμευση που φέρεται να υπάρχει σε αυτές…