ΕΠΣ Έβρου: Δύο περσινοί «πρωταγωνιστές» του Ακρίτα Νέας Βύσσας στον Άρδα Καστανεών

Συνεχίζει το μεταγραφικό του σχεδιασμό ο Άρδας Καστανεών κάνοντας δικούς τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές από τον Ακρίτα Νέας Βύσσας.

Οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Αδαμίδης και Γιάννης Αραμπατζής που απέκτησε την χρονιά που μας πέρασε είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη τη διαδρομή μέχρι τέλους και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας με την ομάδα του Ακρίτα Νέας Βύσσας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Αδαμίδη και Γιάννη Αραμπατζή!
Γεννημένοι το 1998 κι οι δυο τους, έρχονται στην ομάδα μας να δώσουν πολλές λύσεις μιας και μπορούν να αγωνιστούν σε περισσότερες από μία θέσεις.
Την χρονιά που μας πέρασε είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη τη διαδρομή μέχρι τέλους και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας με την ομάδα του Ακρίτα Ν. Βύσσας.
Ο Γιάννης Αδαμίδης αγωνίζεται κυρίως ως μέσος, αλλά μπορεί να παίξει με ευκολία σε όλες τις θέσεις του άξονα. Εκτός του Ακρίτα έχει αγωνιστεί και στον Ορέστη Ορεστιάδας.
Ο Γιάννης Αραμπατζής, γιος του πρώην ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε για 2 σεζόν και στον Άρδα Διαμαντή Αραμπατζή και φυσικά ανιψιός του προπονητή Γιώργου Αραμπατζή, αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός οπισθοφύλακας ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Ένωση Άνθειας – Αρίστεινου, ενώ ξεκίνησε από τους “μικρούς” του Ακρίτα Ν. Βύσσας, στον οποίο έχει θητεύσει σε 2 διαφορετικές περιόδους.
Τους καλωσορίζουμε και τους δύο στην “παρέα” μας, με την ευχή να είναι υγιείς και να πραγματοποιήσουν με τα “πράσινα” της ομάδας μας ότι στόχο έχουν θέσει, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο! 💚💚