Ο Βασίλης Τσιάρτας για τον Μάνταλο: «Είναι ποιοτικός παίκτης αλλά δεν τον θεωρώ ηγέτη στην ΑΕΚ»

Για τον Πέτρο Μάνταλο και την παρουσία του στην ΑΕΚ μίλησε ο Βασίλης τσιάρτας στο δεύτερο μέρος της μεγάλης συνέντευξης του παραχώρησε στους betarades.

Σχολίασε το γεγονός ότι παρά τις αντιδράσεις του κόσμου ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον κράτησε στην ομάδα, ενώ αντίθετα δεν επέμενε όταν μέρος οπαδών αντέδρασε στην πρόσληψη Τσιάρτα στην ΑΕΚ Β’, ενώ σχολίασε ότι τον θεωρεί πολύ ποιοτικό παίκτη που μπορεί να βοηθήσει την Ένωση, αλλά όχι ηγέτη.

«Αν ήθελε ο Μελισσανίδης εγώ θα ήμουν στην ΑΕΚ. Είδαμε ότι υπήρχαν πολύ χειρότερες αντιδράσει για τον Μάνταλο, αλλά τον κράτησε. Ο Πέτρος είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, αλλά εγώ προσωπικά δεν τον βλέπω για ηγέτη. Τον βλέπω όμως για έναν ποιοτικό παίκτη που με αντάξιους συμπαίκτες γύρω του μπορεί να δημιουργήσει μια σημαντική βοήθεια στην ομάδα».

Για το ότι άφησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και κατά πόσο ήταν βάρος: «Δεν νομίζω ότι αυτό (σ.σ. το περιβεαχιόνιο) ήταν βάρος. Όταν τον αφήνεις να σηκώσει μόνος του όλο το βάρος της ομάδας, δεν είναι σωστό. Η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα το 2018, ωστόσο δεν το αξιοποίησε στην συνέχεια».