Super League: Επικό ματς στην Τούμπα με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και χαμόγελα Λουτσέσκου στο φινάλε

Τη νίκη με 2-1 πήρε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο σε ένα εξαιρετικό στα τελευταία λεπτά παιχνίδι στην Τούμπα, για την 2η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι με παρέμβαση του VAR, για χέρι του Χατζησαΐα στο 10 λεπτό, έπειτα από κεφαλιά του Ίνγκασον. Ο Σλοβένος μέσος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τον Γιαννιώτη στην απέναντι γωνία.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου κυριάρχησαν στο γήπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, με εξαίρεση τα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημίχρονου. Ο Δικέφαλος είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά το πέτυχε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, αφού πρώτα ο Τζοβάρας πάγωσε την Τούμπα.

Ο νεαρός επιθετικός σε μια ανύποπτη φάση στα καρέ του Κοτάρσκι υποδέχθηκε όμορφα την κεφαλιά πάσα του Σουάρεθ και πρόλαβε τον Κροάτη επιθετικό στην έξοδό του με ωραίο τσίμπημα της μπάλας. Ωστόσο οι παίκτες του Λουτσέσκου δεν “κλάταραν” διατήρησαν την ψυχραιμία τους, με αποτέλεσμα να βρουν το γκολ της νίκης.

Ο Ζίβκοβιτς έκανε μια γλυκιά σέντρα από τα αριστερά προς το δεύτερο δοκάρι και ο Νάρεϊ με ένα σκαστό σουτ (και με την κόντρα που έβαλε ο Ντε Μποκ), νίκησε τον Γιαννιώτη για το 2-1 του Δικεφάλου.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Κιβρακίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 83′. Δύο λεπτά μετά, ο Ολιβέιρα, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, βρήκε δίχτυα όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ με παρέμβαση του VAR. Εκτεθειμένος ήταν ο Μπίσεσβαρ στην αρχή της φάσης.